starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Combineer een work-out met plezier en doe een workshop paaldansen

Wat ga je doen

Paaldansen is een vak apart en vraagt grote controle van je lichaam. Het is de perfecte manier om te showen wat je in huis hebt: een lichaam waar jij trots op bent.

Met een workshop paaldansen krijg je meer zelfvertrouwen en heb je veel plezier. Leg de nadruk op het sportieve element of juist op de sexy kant van het paaldansen en leer draaien, een aantal poses aan de paal en typische paaldansbewegingen. Daarna kun je een stapje hoger met het klimmen in en hangen aan de paal. Een optreden in mooie outfit sluit de workshop af. Een workshop paaldansen is natuurlijk heel leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest, maar ook met je vriendinnengroep of collega’s is dit een aanrader.

De workshops worden door heel Nederland gegeven in de mooiste danszalen onder begeleiding van professionele paaldansinstructrices.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je de workshop laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01