starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Mosamia

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,7
Uit 14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel leuker en ontspannender om te doen dan ik dacht!

Ik vond het erg leuk om te doen, iets wat ik niet verwacht had. Hanneke neemt de tijd voor je en denkt mee als je er behoefte aan hebt. We kregen ook iets bij de koffie en daarna nog een paar pepernoten, misschien een tip om er nog wat versnaperingen bij te doen? Ik ben zelf iemand die vaak kleine beetjes eet en had best wel honger aan het einde van de workshop. Alleen wat noten erbij zou al top zijn! Al met al echt een aanrader!

vrijdag, 13 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg gezellig en werd goed geholpen

Vond het erg leuk om te doen. Gezellig gewoon in een huiselijke sfeer alles kon en werd leuk geholpen.

maandag, 11 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zoo leuk om te doen!

Erg leuk, we waren samen de een heeft een spiegel de ander een schaal met mozaïek gemaakt. Heel leuk geworden!
Hanneke legt het goed uit en geeft leuke tips. Het was erg gezellig.

donderdag, 1 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een goed verzorgd, leuk en gezellig kinderfeestje!

De kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad en hebben mooie dieren van glasmozaiek gemaakt. Goed verzorgd met af en toe een hapje en een drankje. Erg leuk en niet duur!

zondag, 14 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk, ontspannen

Goed, ik zou dit adre zeker aanraden bij anderen

vrijdag, 1 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk en ontspannend

Vrijdag 22 februari een Workshop glasmozaiek voor mijn vriendin en mijzelf aangevraagd. Hartelijke ontvangst door Hanneke met koffie en wat lekkers. Daarna werd alles uitgelegd en keuze van het te beplakken object gemaakt.
Heerlijk ontspannen bezig zijn en intussen ook gezellige gesprekken gevoerd.
Hanneke gaf tussendoor tips, heel fijn als je het zelf even niet helemaal ziet qua kleur en verdeling.
Wij zijn enthousiast!
Kunstwerk was nog niet helemaal af ( hoe zou dat nu komen ?) maar kregen materiaal mee om het thuis af te maken.
Voor herhaling vatbaar!

maandag, 25 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

wat een super gezellige middag hebben wij gehad en we nemen iets leuks mee naar huis

wat een super gezellige middag hebben wij gehad en we nemen iets leuks mee naar huis

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was FANTASTISCH en supercreatief!!

Wij hebben het kinderfeestje van mijn 10 jarige dochter gevierd bij Mosamia, de meisjes hebben echt onder supergoede begeleiding prachtige creaties gemaakt, ze mochten allemaal maken wat ze wilden, wat echt bij hun paste... Ze waren allemaal helemaal trots op hun creaties! Lieve Hanneke, wat een geslaagd kinderfeestje, wat ben je lief voor de kids en jij hebt hun echt supergoed geholpen om ze hun eigen creativiteit te laten opbloeien en van daaruit hun prachtige creaties te maken... het was echt top!

dinsdag, 11 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk ontspannen, creatief en gezellig!

Erg leuke workshop. Je kunt veel dingen kiezen om te maken en je hebt ook keus uit heel veel mozaieksteentjes. Ik heb het samen met mijn moeder gedaan. Ik kijk terug op een ontspannen, creatieve, gezellige middag. Echt een aanrader!

donderdag, 4 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was super....

Voor de workshop mijn eigen project meegenomen. Hanneke was direct erg enthousiast. Dankzij haar hulp, tips en adviezen was het eindresultaat boven verwachting. Dank je Hanneke voor de gezellige en leerzame workshop. Ik kom zeker nog eens terug!

vrijdag, 10 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige workshop

Wat een geweldige workshop. Heel bijzonder gewerkt en goede fijne gesprekken aan de tafel. Hanneke je bent een top gastvrouw, heel behulpzaam en hartelijk. Dank je wel. Uiteraard gingen we met iets heel moois richting huis.

donderdag, 14 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gemoedelijk

Met schoondochter en haar moeder een gezellige mozaïek workshop gevolgd bij Hanneke. Veel mogelijkheden, mooi, divers, materiaal. We kregen veel tips. De sfeer was gemoedelijk, er werd genoeg te eten en te drinken aangeboden. In mijn geval was het werk binnen de tijd nog niet af, ik kreeg materiaal en gereedschap (te leen) mee om het thuis af te maken. Aanrader!!

woensdag, 7 juni 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mevr.

Als vrijwilligers gaan wij een paar keer per jaar op stap met een vrouw met een verstandelijke beperking. Deze keer een workshop glasmozaïek bij Hanneke. Wat een succes was het! Hanneke heeft ons geweldig begeleid en had erg mooie materialen beschikbaar. Het was een zeer geslaagde ochtend en zeker aan te bevelen.

dinsdag, 6 juni 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

Heerlijk creatief bezig geweest. Iedereen ging met iets moois naar huis. Bedankt voor de gastvrijheid.

dinsdag, 6 juni 2017
Logo van Mosamia

Mosamia

Adresgegevens
Lunette 14
4207 EV GORINCHEM
Telefoonnummer

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01