starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Coortje Workshops

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele leuke .ontspannen middag...gastvrij..relaxed

Gastvrij..zeer vriendelijk..ontvangst met koffie en wat lekkers erbij..daarna ontspannen schilderen naar eigen inzicht..ruime keuze aan materiaal..geen tijdsdruk..kortom..erg leuk om te doen

zaterdag, 24 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Relaxed en creatief bezig zijn

Fijne workshop waarin je lekker je gang kan gaan. Heeft mij geïnspireerd om weer meer creatieve dingen te gaan doen. Dankjewel Cora!

woensdag, 23 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke workshop voor iedereen

Quality time! Samen met dochter een workshop gevolgd bij Cora.Na ontvangst met koffie/thee en wat lekkers en uitleg van Cora aan de slag.Genoeg tijd om een mooi schilderij te maken waar bij je alles wat in de kamer ligt mag gebruiken.Indien gewenst springt onze vriendelijke gastvrouw bij, maar je mag lekker zelf je gang gaan. Voor herhaling vatbaar ?.

zondag, 20 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk mindful om zelf aan de slag te gaan met een kwast

Cora is heel vriendelijk en behulpzaam!

zaterdag, 19 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

superleuke ervaring

zaterdag hebben wij een workshop gedaan, eerst hebben wij verschillende technieken/mogelijkheden geleerd en daarna mochten wij zelf aan het werk. Het leek makkelijker dan het in werkelijkheid was maar met het eindresultaat waren we tevreden. Wij vonden het fijn dat we met z'n tweeën waren en lekker op ons werk konden ingaan zonder afleiding van anderen. Cora is een hele lieve gastvrouw en heeft ons echt positief verrast met haar workshop. Dank je wel Cora

dinsdag, 8 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitstekend

Kwaliteit en service is uitstekend en gastvrijheid is top.veel geduld en uitleg en kan je eigen creatief doen.ik kan iedereen aanbevelen

donderdag, 27 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontspannende, creatieve en leerzame ervaring

Leuke workshop, er zijn veel verschillende technieken en materialen die je kunt gebruiken. Verder geen regels, je kunt jouw creativiteit volledig toepassen.

donderdag, 20 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Leuke workshop om te doen met een kleine groep.

donderdag, 30 april 2020
Klant silhouet

Coortje Workshops

Adresgegevens
Lutherhof 126
1216 KV HILVERSUM
Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van Coortje Workshops

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01