tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather home pictures2 flame

Bootcamp of Highland games kinderfeestje

Wat ga je doen?

De Bootcamp is het sportiefste kinderfeestje van het land! De Bootcamp is een unieke bootcamp voor kinderen waarbij we leuke beweegspelletjes combineren met bootcamp oefeningen. De kinderen kunnen tijdens dit kinderfeestje al hun energie kwijt en beleven veel plezier aan de unieke beweegspelletjes gedurende de bootcamp.

De kinderen gaan aan de slag met oefeningen waarbij ze gebruik maken van hun eigen lichaamsgewicht en een kleine weerstand, zoals het slepen van autobanden en springen en opdrukken.

Er kan ook gekozen worden voor de Highland games variant, hierbij zullen er verschillende onderdelen van de Schotse spelen worden gedaan. Voorbeelden zijn boomstam gooien, touwtrekken en het gooien met medicijn ballen.

Deze feestjes kunnen gegeven worden op een binnen- of buitenlocatie. De feestjes worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We zorgen voor een plezierige en veilige begeleiding, waardoor kinderen en ouders een leuke middag beleven.

Actie Altijd Feest -  Elk 10e feestje vieren we met een Gratis Feestje voor kinderen in armoede!
Wij geloven in feestvieren met een doel. Voor elk 10e geboekte feestje vieren we door een gratis feestje weg te geven aan kinderen die daar geen financiële mogelijkheid toe hebben. Samen maken we van elk feestje een actie voor vreugde en gelijkheid

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 10,- per kind (incl. BTW)
8 tot 30 kinderen
1 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Binnen of Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01