tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro kids time weather

Bootcamp of Highland games kinderfeestje

Omschrijving

De Bootcamp is het sportiefste kinderfeestje van het land! De Bootcamp is een unieke bootcamp voor kinderen waarbij we leuke beweegspelletjes combineren met bootcamp oefeningen. De kinderen kunnen tijdens dit kinderfeestje al hun energie kwijt en beleven veel plezier aan de unieke beweegspelletjes gedurende de bootcamp.

De kinderen gaan aan de slag met oefeningen waarbij ze gebruik maken van hun eigen lichaamsgewicht en een kleine weerstand, zoals het slepen van autobanden en springen en opdrukken.

Er kan ook gekozen worden voor de Highland games variant, hierbij zullen er verschillende onderdelen van de Schotse spelen worden gedaan. Voorbeelden zijn boomstam gooien, touwtrekken en het gooien met medicijn ballen.

Deze feestjes kunnen gegeven worden op een binnen- of buitenlocatie. De feestjes worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We zorgen voor een plezierige en veilige begeleiding, waardoor kinderen en ouders een leuke middag beleven.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 10,- per kind (incl. BTW)
8 tot 30 kinderen
1 uur
Binnen en buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01