tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Betoverende sieraden met unieke materialen - Workshop op locatie in Noord-Holland

Wat ga je doen?

Ontdek de magie van bijzondere materialen en laat je creativiteit sprankelen! Tijdens deze unieke workshop krijg je de kans om sieraden te maken met materialen waar je normaal gesproken niet aan zou denken.

Je hebt een ruime keuze aan materialen, waaronder ritsen, veiligheidsspelden, touw en kralen. Elk materiaal vraagt om een andere techniek, en gedurende deze 2 uur durende workshop zal ik je de fijne kneepjes van elke techniek leren.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop?
Uiteraard zorg ik voor alle benodigde materialen en gereedschappen, zodat je meteen aan de slag kunt. Ik kom op de afgesproken datum en tijd naar jouw locatie, waar we samen een gezellige en inspirerende sfeer creëren. Binnen 2 uur heb je een prachtige armband gemaakt die je vol trots kunt dragen.

Wat verwacht ik van jou tijdens de workshop?
Zorg voor een stevige werktafel waar we comfortabel aan kunnen werken. Het belangrijkste is dat je een positieve instelling en een dosis enthousiasme meebrengt, want samen gaan we er een creatieve en leerzame ervaring van maken.

Schrijf je nu in voor deze boeiende workshop en ontdek de onverwachte mogelijkheden van materialen die je nooit voor sieraden zou hebben gebruikt. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer unieke sieraden die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 25,- per persoon (incl. BTW)
4 tot 10 personen
Ongeveer 2 uur
Wij komen op locatie in Noord-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01