tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load
Vliegende roofvogel Tonen
Uitje Uitgelicht
Gegarandeerd een geslaagd uitje
De leukste uitjes in de spotlight

Bijzondere uitjes die je niet wil missen

Je organiseert dit jaar het teamuitje of de familiedag… Of bent verantwoordelijk voor het entertainment op jullie vriendenweekend. Maar wat ga je dan regelen? Je wilt natuurlijk wel dat iedereen het uitje helemaal te gek vindt. Het is niet altijd makkelijk een dagje weg te organiseren dat voor iedereen passend is. Maar misschien helpen onderstaande ideeën wel met het vinden van de juiste invulling van de dag! Dit zijn écht bijzondere uitjes die je niet wil missen.

Maak kennis met een roofvogel

Roofvogels zijn indrukwekkende wezens. Zou jij wel eens oog in oog willen staan met zo’n vogel en hem zelfs opvangen op je hand? Dan ben je bij deze valkerij aan het juiste adres! Je maakt eerst kennis met de roofvogels, die verschillen in grootte. Daarna mag je ze ook gaan opvangen. Het is mogelijk een workshop te volgen, maar ook om een demonstratie te krijgen of een fotomiddag met de vogels te doen. Niet alleen leuk als originele teambuilding, maar ook gaaf als fotoshoot voor een familiedag of onverwachte activiteit tijdens een vriendenuitje.

Vuurspuwen!

Als je een verbluffend uitje zoekt, hoef je niet meer verder te zoeken. Wat dacht je van Vuurspuwen?! Je leert de kneepjes van het vak en kunt na de workshop zelf vuurspuwen. Natuurlijk gebeurt dit met de nodige voorzorgsmaatregelen. En mocht je meer vuur in je dag willen, dat is geen probleem. Je kunt de workshop uitbreiden met vuur maken, vuur lopen, vlammenwerpers en zelfs een echte vuurshow met ervaren vuurartiesten!

Leer plat Haags

Een hilarische workshop waar iedereen – zelfs oma – aan kan deelnemen, is altijd goed. De cursus plat Haags zal ervoor zorgen dat er veel wordt gelachen. Des te meer omdat jullie leraar een Haagse cabaretier is! Je leert ook typisch Haagse uitspraken, waardoor de humor van de Hagenezen steeds begrijpelijker zal worden. Leuk om te doen met eigenlijk elk gezelschap, in Den Haag of Scheveningen.

Leren complimenteren

Op zoek naar verdieping in je teambuilding, of met je vrienden of familie? Dan is de workshop Krachtige complimenten misschien wat voor jullie. Je gaat op allerlei speels-serieuze manieren leren complimenten te geven en ontvangen. Dat klinkt heel serieus, maar het is ook leuk en luchtig. Aan het einde gaat iedereen met een goed gevoel naar huis, want wie ontvangt er nou niet graag een compliment?

Brandweerman of -vrouw voor een dag

Alle stoere mannen en vrouwen opgelet! Dit is nog eens een spectaculair uitje, voor een dag de brandweerman uithangen. Als de sirene gaat snellen jullie de brandweerwagen in om samen een brand te blussen. Maar de dag heeft meer in petto… Echte brandweermannen vertellen en leren je over hun vak. Je leert wat, moet samenwerken, en er is veel actie. Het ideale actieve uitje dus!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01