tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Dagprogramma Flyboarden en skûtsje zeilen

Wat ga je doen?

Dit spectaculaire programma is gevuld met gave watersportactiviteiten voor jou en je vrienden, bedrijfsuitje of groots vrijgezellenfeest! Het programma vindt plaats in Koudum. Op vakantiepark De Kuilart.

We starten het arrangement met Flyboarden!  Hiervoor gebruiken wij een vast electrisch aangedreven systeem. Probeer op het board te blijven staan dat met een krachtige waterstraal uit het water omhoog gestuwd wordt. Je kan nu vliegen als een vogel en duiken als een dolfijn! Na het Flyboarden en een uitgebreide lunch in het restaurant 't Skippershuys stappen jullie op een echt skûtsje, met bemanning.

Deze historische zeilschepen zijn omgebouwd tot ware race-machines dus dat wordt spectaculair zeilen! Iedereen kan de handen uit de mouwen steken. Tussendoor maken we eventueel nog een stop op een eilandje of pakken een terrasje in een dorpje. We komen terug van de zeiltocht rond vijf uur. Aan boord is eigen catering toegestaan. Alcoholgebruik met mate.

Programma is uit te breiden een afsluitende BBQ of diner bij het restaurant. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 107,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 25 personen
Ongeveer 7 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief lunch
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Absolute aanrader!

Wij hebben al meerdere keren een skûtsje gehuurd inclusief schipper Dirk. Onwijs leuke ervaring. Naast het feit dat het een professioneel bedrijf is zijn het ook nog eens erg aardige mensen.

Door: Rob
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01