tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Alle uitjes

Bekijk alle activiteiten op één plek. Plan jouw uitje vandaag nog!

Ben jij van plan een uitje te organiseren in de provincie Drenthe? Bekijk alle mogelijkheden voor een gezellig uitje met vrienden, collega’s en familie. Raak geïnspireerd en ga er gezellig een dag op uit!

Wat leuks doen in Drenthe?

Wil je een dag ontsnappen aan de drukte en hectiek van de stad? In Drenthe is er voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Het is daarom een geweldige bestemming voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Bij 1001 hebben we een ruim aanbod aan leuke activiteiten in deze regio. Om je een handje te helpen bij het vinden van leuke activiteiten hebben we een top 10 lijst samengesteld aan onze meest populaire uitjes in deze provincie. 

Top 10 leukste uitjes in Drenthe:

  1. Uitjes op wielen
  2. Dinerspellen
  3. Huis en interieur workshops
  4. Extreme sports
  5. Stadswandelingen
  6. Citygames
  7. Quizzen
  8. Spelshows
  9. Workshops met eten en drinken
  10. Creatieve workshops

Drenthe is geen drukbevolkte provincie, toch zijn er verschillende interessante plaatsen en steden te ontdekken. Dit kan bijvoorbeeld met een uniek uitje op wielen. Populaire uitjes in deze categorie zijn een autopuzzeltocht of op een tocht op een step. Tijdens de tochten krijg je verschillende ludieke opdrachten. Op die manier leer jij de omgeving op een originele en speelse manier kennen!

Ook zijn er veel verschillende soorten citygames te spelen. Deze bestaan in de vorm van een levend bordspel of spannende moord en misdaad spellen. Deze spellen zijn in verschillende steden binnen de provincie beschikbaar. Bekijk het ruime aanbod en ontdek een stad naar keuze.

Andere speelse en gezellige mogelijkheden zijn de dinerspellen. Deze zijn mogelijk bij een restaurant in de buurt van jouw voorkeursplaats. Je gaat tafelen en tussen de gangen door spannende en vermakelijke spellen spelen. Deze verschillen erg in thema, zo is er altijd een dinerspel die aansluit op jouw gezelschap.

Erg populair zijn daarnaast de quizzen en spelshows. Speel bijvoorbeeld een te gekke pubquiz. Of, speel een knotsgekke 70s en 80s quiz in een horecagelegenheid in de buurt. Test je graag je algemene kennis, of ben je op zoek naar een toegankelijk spel voor alle leeftijden? Kies dan voor een 30 seconds kapioenschap! Al deze activiteiten zijn mogelijk met een drank en borrelarrangement. Zo kunnen jullie onbezorgd een aantal uur genieten van een onvergetelijke avond.

Snelheidsduivels en durfallen opgelet. Voor een flinke portie adrenaline hebben we een aantal extreme sporten in ons aanbod. Durf jij op volle snelheid te racen op een circuit of vuur te spuwen als een draak? Laat je verrassen door een van deze zeer unieke ervaringen.

Uiteraard zijn er ook wat rustigere activiteiten mogelijk. Maak bijvoorbeeld mooie woonaccessoires tijdens een workshop huis en interieur. Verder zijn er veel creatieve workshops mogelijk zoals schilderen op doek, handletteren, mozaïeken, servies schilderen en graffiteren. Om te smikkelen en te smullen zijn er bovendien ook een aantal culinaire workshops mogelijk zoals een workshop taart of bonbons maken.

Kortom, er zijn een hoop verschillende avontuurlijke, uitdagende, creatieve en gezellige activiteiten mogelijk in de provincie Drenthe! Wil je ook de activiteiten zien die bij jou op locatie kunnen worden uitgevoerd, of ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan het volledige aanbod. Voor extra advies en grote gezelschappen kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Provincie Drenthe
483 uitjes
Tonen
€ 25,- tot € 55,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Noord-Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 45,- per persoon
8 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 23,99 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Overijssel, Drenthe en Flevoland
Bekijk uitje
Tonen
€ 40,- per persoon
6 tot 20 personen
Wij komen op locatie in Groningem Friesland en Drenthe
Bekijk uitje
Tonen
€ 40,- tot € 49,50 per persoon
10 tot 35 personen
Wij komen op locatie in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 5 personen
Wij komen op locatie in Gelderland, Drenthe, Flevoland en Overijssel
Bekijk uitje
Een tafel vol met materialen voor zelfverzorging Tonen
€ 35,- per persoon
4 tot 10 personen
Wij komen op locatie in Drenthe
Bekijk uitje
Tonen
€ 25,- tot € 55,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Noord-Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 23,99 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Flevoland, Overijssel en Drenthe
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 99,- per persoon
30 tot 200 personen
Wij komen naar elke gewenste startlocatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01