tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Alle uitjes in de Provincie Flevoland

Overzicht van alle uitjes in de Provincie Flevoland

Filter 614 uitjes
Weergave:

Er zijn 614 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Flevoland
Tonen
uitgelicht

Back to the 90s in de Provincie Flevoland - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 12 beoordelingen
Vanaf € 24,50 per persoon
15 tot 1500 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Weet jij het nog? De Spice Girls en de Backstreet Boys, Telekids, Flippo’s, Friends, Bill Clinton en Monica Lewinsky, de Klapschaats, Gabbers, Titanic, Baywatch? Inderdaad, de jaren 90! Vond jij het ook zo’n fantastische tijd en zou je het ook graag nog eens willen herbeleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van groepsuitjes en bedrijfsfeesten met jaren 90 thema.

Tonen
uitgelicht

Samen een James Bond film maken in de Provincie Flevoland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 35,- tot € 80,- per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

'The Mother of All’ is de titel van de spannende James bond film die jullie in teams gaan maken. Compleet met special effects. Elk team filmt een scène en alle scène's achter elkaar gemonteerd, leveren de complete film op! Een bijzondere en uitdagende groepservaring. Voor iedereen is er wel een actieve rol te vinden. Tijdens de borrel of het diner wordt de complete film vertoond en worden de 'Oscars' uitgedeeld!

Tonen
uitgelicht

Wie is de Rat - Mogelijk in iedere stad!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,5 uit 10 beoordelingen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wie is de Rat is de bovengrondse tegenhanger van zijn ondergrondse mollenvriendje. Minstens net zo slim, gewiekst en de grootste saboteur van iedereen. In groepen worden jullie de stad ingestuurd met een speciaal ontwikkelde app, maar niet voordat de uitleg heeft plaatsgevonden van onze eigen Rik van de Westelaken. Probeer samen met je team zoveel mogelijk punten te verzamelen om de felbegeerde trofee mee naar huis te nemen. Maar let op! In ieder team zit een rat. Aan hem of haar de taak om de boel te saboteren. Werk goed samen en denk goed na of je iemand nog wel kan vertrouwen, iedereen is verdacht!

Tonen
uitgelicht

Escaperoom op je eigen locatie tot 450 personen in de Provincie Flevoland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,6 uit 3 beoordelingen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Met onze mobiele escape rooms komen wij naar jouw eigen locatie! Wij bieden keuze uit meer dan tien verschillende prijswinnende mobiele escape rooms. Gegarandeerd succes voor het meest unieke bedrijfsuitje dat je tot nu toe hebt gehad!

Tonen

Maak een onvergetelijke Carnaval Lipdub in de Provincie Flevoland

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
€ 10,- tot € 40,- per persoon
Vanaf 9 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wil je een Lipdub Videoclip maken in Carnaval stijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een Lipdub is een muzikale videoclip, uiterst geschikt voor deze gelegenheid en bovendien érg leuk om samen te maken. In de Lipdub die we opnemen, zingt iedereen mee met een swingende carnavals-kraker.

Tonen
Vanaf € 34,- per persoon
Vanaf 4 personen
Online
Korte omschrijving

Altijd al eens een commercial willen inspreken? Een voice-over van een documentaire? Of een typetje in een tekenfilm? In deze online workshop krijg je een introductie in de wereld van stemmenwerk. De workshopbegeleider is zelf professioneel voice-over en stemacteur en kan alles vertellen over hoe het werkt.

Tonen
€ 35,50 per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een beetje van een bekende kunstenaar en een heleboel van je zelf, dat is de insteek van deze creatieve schilderworkshop waarbij je een bekend schilderij in eigen stijl gaat schilderen. Leuk om te doen met vriendinnen, vrienden of collega’s.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
4 tot 50 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Een workshop organiseren en een speciale locatie op het oog? Een bedrijfsruimte, horecagelegenheid of bij mooi weer ergens in de tuin? Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Er is veel mogelijk en maatwerk leveren we graag! Voor iedereen en elke leeftijd geschikt! Je werkt met materialen zoals leer, rubber en kralen en maakt een sieraad, sleutelhanger of komt misschien met een eigen idee? Het kan allemaal!

Tonen

Workshop cartoontekenen in de Provincie Flevoland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 20,- tot € 29,50 per persoon
4 tot 30 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Workshops Cartoontekenen kunnen op verschillende manieren gegeven worden. The Cartoonacademy heeft veel ervaring in het lesgeven hoe een cartoon te maken en daar ook educatiemateriaal voor ontwikkeld. Aan de hand van diverse oefeningen doen jullie verschillende vaardigheden op, waarmee vervolgens een eindcartoon gemaakt kan worden. Deze mag men uiteraard mee naar huis nemen.

Tonen

Maak met vriendinnen een videoclip in de Provincie Flevoland

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 2 beoordelingen
€ 54,95 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Een hit als perfect vrijgezellenfeest en uniek als cadeau voor elk huwelijksfeest met ‘Maak je eigen videoclip!’ Een speciaal arrangement waarbij jullie als vriendinnen samenkomen op een bepaalde locatie of nader te bepalen locatie in Nederland om jullie flitsende dansact op beeld vast te laten leggen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01