tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Alle uitjes

Bekijk alle activiteiten op één plek. Plan jouw uitje vandaag nog!

Bekijk het ruime aanbod aan mogelijkheden in de provincie Flevoland. Er zijn activiteiten voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen, dus laat je inspireren en ga gezellig een dag op stap met familie, vrienden of collega’s.

Wat zijn de leukste uitjes in Flevoland?

Graag een uitje organiseren in Flevoland? Er zijn verschillende leuke activiteiten te organiseren. Om je te helpen bij het vinden van een leuk uitje en je te inspireren hebben we een top 10 lijst gemaakt van de leukste activiteiten in deze provincie.

Top 10 leuke activiteiten in Flevoland

  1. Boottocht
  2. Schilderworkshops
  3. Citygame
  4. Activiteit inclusief diner
  5. Sportieve uitjes
  6. Mozaïek workshop
  7. Uitje op wielen
  8. Teambuilding activiteit
  9. Sieraden maken
  10. CD opnemen

Door de ligging aan het IJsselmeer en Markermeer is er in Flevoland veel recreatie op het water mogelijk. Er zijn meerdere mooie boottochten te maken. Of je nou wilt zeilen, een stoere RIB-vaart wilt maken, wilt barbecueën op het water of een luxe jacht wilt huren. Het is allemaal mogelijk.

Ook populair in deze provincie zijn de uitjes op wielen. Je kunt verschillende soorten activiteiten doen in stoere voertuigen. Scheur door de modder op een quad, volg een leerzame slipcursus, verken geruisloos de omgeving op een e-chopper of een doe een nostalgische tocht in een klassieke en oer Hollandse DAF auto.

Als je liever te voet deze mooie provincie verkent zijn er allerlei spannende en uitdagende citygames te doen. Al lopend leer je op een speelse manier de stad kennen. Er zijn veel verschillende thema’s te vinden. Deze lopen uiteen van moordspellen, fotospellen, misdaadspellen en citygames met opdrachten. Lukt het jouw team om te winnen?

Om lekker in beweging te zijn hebben we een ruim aanbod aan sportieve uitjes. Leer bijvoorbeeld handboogschieten. Met hulp en tips van een professionele instructeur leer je met pijl en boog moeilijke doelwitten te raken. Ook kun je in deze provincie zowel indoor als outdoor mountainbiken op uitdagende paden!

Sommige uitjes zijn te combineren met een heerlijk diner. Dit kan tijdens verschillende dinerspellen in een restaurant in de buurt of tijdens een volledig verzorgd arrangement. Bij dinerspellen word je tussen de gangen door uitgedaagd met leuke spellen en opdrachten. Voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn er verschillende vermakelijke en unieke arrangementen vol activiteiten en entertainment. Zo kun je na een uitgebreid activiteitenprogramma de dag gezamenlijk afsluiten met een lekkere barbecue. Of, genieten van een buffet tijdens een avond vol magie en goocheltrucs.

Voor bedrijven zijn er bovendien allerlei leuke teambuildingactiviteiten te organiseren in de regio. Deze helpen je inzicht te krijgen in bepaalde patronen op de werkvloer. Zo kun je werken aan rolverdelingen, communicatie en samenwerking binnen jouw team. En dat op een speelse en gezellige manier!

Liever iets creatiefs doen? Ook dan hebben we voldoende mogelijkheden om uit te kiezen. Bekijk bijvoorbeeld de ontspannende mozaïek workshops, schilder workshops en workshops sieraden maken. Verder hebben we ook verschillende muziekworkshops in ons aanbod. Neem bijvoorbeeld jullie eigen CD op in een echte studio!

Kortom, genoeg te doen in de provincie Flevoland! Liever wat extra advies op maat? Neem gerust contact met ons op. 

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Provincie Flevoland
613 uitjes
Tonen
€ 35,- tot € 65,- per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen naar elke gewenste startlocatie in Nederland
Bekijk uitje
Allemaal kerstelementen Tonen
€ 19,95 per persoon
20 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Een shotje op een bar Tonen
Op aanvraag
Vanaf 6 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Limburg en Brabant
Bekijk workshop
groep vrouwen in neon outfots in een danszaak Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Friesland
Bekijk uitje
Rode en blauwe gellyblaser pistolen Tonen
Op aanvraag
40 tot 75 personen
Wij komen op locatie in Gelderland, Utrecht, Brabant en Flevoland
Bekijk uitje
dansende mensen in een zaal met een spiegel Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Friesland
Bekijk workshop
groep vrouwen juichend en lachend in sportieve kleding Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Friesland
Bekijk workshop
Leer handletteren en maak een toffe A4 mini poster! Tonen
€ 24,50 per persoon
6 tot 15 personen
Wij komen op locatie in Gelderland, Flevoland en Utrecht
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01