tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Alle uitjes

Bekijk alle activiteiten op één plek. Plan jouw uitje vandaag nog!

Laat je inspireren door ons aanbod aan gezellige activiteiten in de rustige en bosrijke provincie Gelderland. Vind een leuk uitje en kom genieten en ontspannen met vrienden, familie of collega’s.

Wat zijn leuke dingen om te doen in Gelderland?

In de provincie Gelderland zijn er tal van activiteiten die leuk zijn voor verschillende gezelschappen. Het heeft prachtige natuurgebieden waardoor er een hoop buitenactiviteiten mogelijk zijn. Om je te inspireren en te helpen bij het vinden van een leuk uitje hebben we een top 10 leuke activiteiten gemaakt.

Top 10 leuke activiteiten in de provincie Gelderland

  1. Offroad rijden
  2. Mozaïek workshop
  3. Toertocht
  4. Workshop met keramiek
  5. Boeren zeskamp
  6. Beauty en wellness workshop
  7. Workshop met leer
  8. Workshop met hout
  9. Rally rijden
  10. Escape room

Zoals je in de top 10 lijst misschien al kunt zien, zijn de uitjes op wielen erg populair in deze regio. Door de mooie bossen en natuurgebieden kiezen veel mensen ervoor om de omgeving op een unieke manier te ontdekken. Je kunt de Veluwe door scheuren in een 4x4 wagen of stoere buggy. Verder kun je ook op verschillende locaties offroad rijden op bijvoorbeeld een quad. Wil je echt een uniek voertuig rijden? Bekijk dan de rally tochten op militaire voertuigen of oldtimers zoals een Volkswagen kever of een lelijke eend.

Voor een milieuvriendelijk alternatief zijn er verschillende toertocht mogelijkheden op elektrische of niet gemotoriseerde voertuigen. Rij geruisloos door de bossen op een elektrische scooter, e-chopper, segway, step, fiets, e-cruiser, solex of tandem.

Andere leuke buitenactiviteiten zijn boeren zeskampen. Dit zijn keuzearrangementen waarbij je op een boerderij uit zes actieve activiteiten kunt kiezen. Voorbeelden van deze activiteiten zijn touwtrekken, sumoworstelen, megabal, zaklopen en racen in een kruiwagen.

Bovendien zijn er in de provincie verschillende toffe binnenactiviteiten te organiseren. In tal van steden zijn er spannende en uitdagende escape rooms te bezoeken. Deze verschillen per locatie van thema, hierdoor is er voor ieder wat wils. Ook zijn er leuke wellness en beauty workshops te volgen. Leer over de kleuranalyses en het imago van je garderobe, maak een gepersonaliseerde parfum, leer over de voordelen van essentiële oliën of geniet van een dag sauna.

Je kunt jouw garderobe ook aanvullen met een zelfgemaakte hippe tas of een mooi sieraad van leer. Verder hebben we verschillende creatieve workshops die je leren om mooie gepersonaliseerde woonaccessoires te maken. Personaliseer en pimp bijvoorbeeld een houten tapasplank, wanddecoratie of huisje ter aanvulling van je interieur. Ook kun je jouw eigen servies pimpen tijdens een workshop keramiek schilderen en mooie voorwerpen decoreren met mozaïek.

Al met al hebben we een ruim aanbod in Gelderland van zowel binnen- als buitenactiviteiten. Hierdoor zit er gegarandeerd een leuk en passend uitje tussen voor jouw gezelschap. Geniet samen van de prachtige natuurgebieden en historische steden. Komen jullie deze provincie binnenkort ontdekken?

Bekijk voor deze en veel meer uitjes in de Provincie Gelderland het volledige aanbod! Kun je wat extra hulp gebruiken of ben je met een grote groep en ontvang je graag advies op maat? Neem gerust contact op met onze medewerkers. We helpen je graag bij het vinden van een leuke activiteit!

 

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Provincie Gelderland
747 uitjes
Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 1 persoon
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling
uitgelicht

Workshop Edelsmeden - Maak je eigen zilveren ring of hanger

€ 69,50 per persoon
1 tot 6 personen
Hattem
Bekijk uitje
Tonen
€ 70,- tot € 700,- per persoon
2 tot 20 personen
Wij komen op locatie in Gelderland, Drenthe, Flevoland en Overijssel
Bekijk uitje
Twee mannen met doelwitten Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
40 tot 80 personen
Wij komen op locatie in Gelderland en Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Whisky Tasting - bij jou op locatie

Vanaf € 24,50 per persoon
8 tot 50 personen
Wij komen op locatie in Midden Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 15,- tot € 30,- per persoon
15 tot 50 personen
Wij komen op locatie in Gelderland
Bekijk uitje
Tonen
€ 39,50 per persoon
10 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland en Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01