tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Car Smash - Sla een auto kapot!

Omschrijving

Sla het eruit, sla in op de ruit en de rest van de auto en laat je even helemaal gaan. Van deze auto’s hoeft niets meer heel te blijven.

Deze activiteit kan heel bevrijdend werken. Je laat al je stress gaan met iets wat je tot nu toe alleen in je stoutste dromen of in keiharde actiefilms voor je zag. Nu wordt het waarheid als jullie met het gereedschap naar keuze helemaal los kunnen gaan op het autokerkhof. Denk aan sloophamers, breekijzers, honkbalknuppels, hockeysticks of golfclubs.

Met beschermende kleding, handschoenen en een bril is gedacht aan de veiligheid. Kom lekker car smashen in Amsterdam met je vrienden, vriendinnen, collega’s of sportteam en voel je daarna als herboren.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 39,50 per persoon (incl. BTW)
6 tot 100 personen
1,5 uur
Buiten

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Fantastische activiteit!

Vorige week heb ik deze activiteit met mijn team gedaan. We hadden dit nog niet eerder gedaan. Onze verwachtingen werden echt overtroffen. Het was een redelijk last minute boeking en werd snel geregeld. De begeleider op de lokatie was een topper. Zorgde dat wij een leuk tijd hadden en lette er goed op dat alles veilig gebeurde. En die auto; die was flink naar de kl*** :-) Dikke aanrader dus

Door: Nikki
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01