tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Alle uitjes

Bekijk alle activiteiten op één plek. Plan jouw uitje vandaag nog!

Laat je inspireren door ons aanbod aan gezellige activiteiten in de noordelijkste provincie van ons land, Groningen. Vind een leuk uitje om te genieten en te ontspannen met vrienden, familie of collega’s.

 

Wat zijn leuke activiteiten in de provincie Groningen?

Organiseer jij binnenkort een uitje in Groningen en ben je op zoek naar inspiratie voor leuke activiteiten? Hieronder vind je een top 10 lijst met de meest populaire activiteiten uit ons aanbod. Zo kun jij leuke ideeën opdoen voor een dagje uit.

Top 10 ideeën voor een uitje in de provincie Groningen

  1. Extreme sports
  2. Workshop schermen
  3. Bubbel voetbal
  4. Parfum workshop
  5. Klimmen
  6. Escape diner
  7. Handboogschieten
  8. Teambuilding activiteit
  9. Tv spelletjes
  10. Foute bingo

Met grote uitgestrekte vlaktes in de provincie is er veel ruimte voor sportieve outdoor activiteiten. Populaire activiteiten zijn onder andere bubbelvoetbal en handboogschieten. Deze activiteiten zijn uit te voeren op elke geschikte buitenlocatie. Daarnaast zijn er nog een aantal andere ludieke sporten te beoefenen zoals flyboarden, vuurspuwen, schermen en klimmen!

Zin in een uitdagend of grappig spel? Je kunt in Groningen samen met vrienden, familie of collega’s verschillende speelse activiteiten organiseren. De TV spelletjes uit ons aanbod zijn erg populair. Je kunt bijvoorbeeld uitdagende expeditie spellen doen aan het water of op een andere locatie naar keuze. Lukt het jullie om vuur te maken, een vlot te bouwen en als snelste team de verschillende proeven door te komen?

Je kunt ook in een gezellige horeca zaak een escape diner doen. Hierbij ga je tussen 3 heerlijke gangen opdrachten doen, raadsels kraken en puzzels oplossen. Dit is een gezellige manier om smakelijk tafelen en een gezellige activiteit te combineren. Een enthousiaste begeleider zorgt dat het een avond wordt om niet snel te vergeten.

Ook voor een knotsgekke avond vol hilariteit zit je in deze provincie goed. Er kunnen namelijk verschillende foute bingo’s georganiseerd worden vol grappige vragen en opdrachten. Dit kan bij jullie op locatie of een geschikte locatie bij jou in de buurt. Heb je hulp nodig bij het vinden van een locatie? Laat het ons weten en we kijken mee naar beschikbare mogelijkheden.

Voor bedrijven zijn er verschillende teambuilding activiteiten. Werk aan goede samenwerking en betere communicatie terwijl je een boswachter helpt met natuurbeheer. Of speel verschillende spellen die focussen op het inzetten van de verschillende talenten binnen je team. Hierdoor leer je manieren om samen te werken en de opdrachten zo efficiënt en goed mogelijk uit te voeren.

Als je liever een rustige indoor activiteit doet met je gezelschap is er een leuke parfum workshop te volgen. Tijdens deze workshop leer je welke geuren het best bij jou passen en hoe je jouw eigen parfum kunt samenstellen. Na het experimenteren met verschillende recepten krijg je jouw zelfgemaakte parfum als aandenken mee naar huis.

Er is in deze provincie dus van alles te doen! Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons volledige aanbod. Voor aanvullend advies of grote gezelschappen kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag bij het vinden van een leuke activiteit. 

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Provincie Groningen
469 uitjes
Tonen
€ 25,- tot € 55,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Noord-Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 30,- per persoon
6 tot 30 personen
Wij komen op locatie in Groningem Friesland en Drenthe
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 23,99 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk op elke locatie in Flevoland, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 99,- per persoon
30 tot 200 personen
Wij komen naar elke gewenste startlocatie in Nederland
Bekijk uitje
Een groep mensen met instrumenten verkleed als rocksterren Tonen
Vanaf € 39,95 per persoon
30 tot 150 personen
Wij komen op locatie in Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Drenthe, Friesland, Groningen en Flevoland
Bekijk uitje
Tonen
€ 40,- tot € 49,50 per persoon
10 tot 35 personen
Wij komen op locatie in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 23,99 per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Flevoland, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
€ 25,- tot € 55,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Noord-Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 25,- tot € 55,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Noord-Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01