tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Alle uitjes in de Provincie Limburg

Overzicht van alle uitjes in de Provincie Limburg

Filter 656 uitjes
Weergave:

Er zijn 656 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Limburg
Tonen
€ 19,95 tot € 23,95 per persoon
15 tot 1000 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Het blijft een activiteit die bij alle leeftijden in trek is.. Bingo. Maar wat nu als je deze oubollige Bingo in een nieuw jasje steekt? Misschien wordt het dan wel nóg leuker!

Tonen
€ 21,95 tot € 26,95 per persoon
15 tot 100 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Op zoek naar een spannende city-game? Ga in Jacht naar de Macht op zoek naar de maffiabaas (fysiek persoon) en scoor zoveel mogelijk punten! Na ontvangst zullen jullie een introductievideo zien met uitleg over de missie. Gewapend met een tablet gaan jullie vervolgens in teams de straat op.

Tonen
€ 14,95 tot € 18,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Op zoek naar een activiteit waarin iedereen zijn steentje kan bijdragen? Tijdens onze pubquiz weet iedereen wel iets, waardoor er een gezellige, competitieve strijd ontstaat! Aan de hand van foto’s, video’s en audiofragmenten vuren we 100 vragen verdeeld over 10 categorieën op je af. Of het nu gaat om eten/drinken, het Eurovisie Songfestival of films.. het komt allemaal voorbij! 

Tonen
uitgelicht

Wie is de Rat - Mogelijk in iedere stad!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,5 uit 10 beoordelingen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wie is de Rat is de bovengrondse tegenhanger van zijn ondergrondse mollenvriendje. Minstens net zo slim, gewiekst en de grootste saboteur van iedereen. In groepen worden jullie de stad ingestuurd met een speciaal ontwikkelde app, maar niet voordat de uitleg heeft plaatsgevonden van onze eigen Rik van de Westelaken. Probeer samen met je team zoveel mogelijk punten te verzamelen om de felbegeerde trofee mee naar huis te nemen. Maar let op! In ieder team zit een rat. Aan hem of haar de taak om de boel te saboteren. Werk goed samen en denk goed na of je iemand nog wel kan vertrouwen, iedereen is verdacht!

Tonen
uitgelicht

Escaperoom op je eigen locatie tot 450 personen in de Provincie Limburg

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,6 uit 3 beoordelingen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Met onze mobiele escape rooms komen wij naar jouw eigen locatie! Wij bieden keuze uit meer dan tien verschillende prijswinnende mobiele escape rooms. Gegarandeerd succes voor het meest unieke bedrijfsuitje dat je tot nu toe hebt gehad!

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Ga de strijd aan samen met je vriendinnen en speel de uitdagende citygame 50 tinten grijs in een stad naar keuze. Gooi alles los en kruip in de huid van Anastasia Steel. Beleef een onvergetelijke dag vol humor. Haal de verschillende spannende talenten van jou en je vriendinnen naar boven en volbreng hiermee zoveel mogelijk opdrachten. Dit uitje mag je zeker niet missen. Hoeveel tinten hebben jullie aan het einde van het spel?

Tonen

Workshop mozaïeken à la Gaudí - Kleurrijke eindproducten

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 25,- tot € 35,- per persoon
6 tot 25 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Het werken met wandtegels of glas in combinatie met natuurlijke vormen en kleuren geeft je de gelegenheid om prachtige decoraties te vervaardigen. Je gaat bij ons aan de slag met professionele gereedschappen en materialen. Met of zonder een patroon creëer je een eigen kunstwerk. En we laten ons inspireren door de Spaanse architect Gaudí, die veelvuldig gebruik maakte van kleurrijke mozaïeken!

Tonen

Flikken City Game - Moordspel in de Provincie Limburg

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 11 beoordelingen
€ 29,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Kruip zelf in de rol van rechercheur en ontdek een stad naar keuze op een manier zoals nooit tevoren. Aan jullie om de fictieve moord op de burgemeester in de door jullie gekozen stad op te lossen. Ga samen met je collega’s, vrienden of familie de uitdaging aan in deze bloedstollende citygame.

Tonen

Hackathon Online - Teambuilding op afstand inclusief professionele begeleiding

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 8 beoordelingen
€ 10,- tot € 19,50 per persoon
10 tot 1000 personen
Online
Korte omschrijving

Ga online de strijd aan met je collega's tijdens onze zinderende en unieke 1,5 uur durende teambuilding game Hackathon Online. Los in teamverband zoveel mogelijk raadsels op en hack het gecodeerde bericht om de hoogste score te behalen. Wordt jouw team bekroond met de badge “Beste hackers ooit!”? De game wordt volledig begeleid en is af te sluiten met een virtuele borrel.

Tonen
€ 21,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Verstop je, schiet op de tegenstander met je lasergun en zorg dat je zelf niet geraakt wordt! Lasergamen is een spannend spel, dat je zowel bij daglicht als in de avond kunt spelen. Elke speler gaat gewapend met een vest, helm en lasergun het veld in. De nieuwe laserguns die werken op infrarood laten zien wanneer je wordt geraakt en door wie. Zo kun je meteen wraak nemen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01