tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Alle uitjes

Bekijk alle uitjes

Bekijk de mogelijkheden voor leuke uitjes in de provincie Friesland en de bijbehorende Waddeneilanden. 1001 helpt je graag bij het vinden van een gezellig en uniek uitje in deze regio. Raak geïnspireerd door het ruime aanbod activiteiten en ga gezellig een dag op pad.

Wat zijn leuke activiteiten in de provincie Friesland?

De uiteenlopende landschappen van Friesland bieden verschillende opties in activiteiten. Populair zijn onder andere toertochten, strandactiviteiten en uitjes op de boerderij. Om je op weg te helpen bij het vinden van een leuk uitje hebben we een top 10 lijst samengesteld uit de meest geliefde activiteiten in Friesland.

Top 10 uitjes in Friesland:

  1. Golf clinic
  2. Autopuzzeltocht
  3. Workshop houtbranden
  4. Workshop huis en interieur
  5. Toertocht
  6. Strandactiviteiten
  7. Uitjes op de boerderij
  8. Dansworkshops
  9. Workshop servies schilderen
  10. DIY-pakket

Friesland is een provincie met veel wateren, weiden, natuurgebieden en stranden. Er zijn veel buitenactiviteiten mogelijk in prachtige groene en waterrijke landschappen. Sla bijvoorbeeld een balletje met vrienden, familie of collega’s met uitzicht op een van de vele meren tijdens een golf clinic! De Pitch & Putt activiteit is eventueel uit te breiden met een zeiltocht over het water en een diner.

Hoewel de provincie aan veel kanten grenst aan water bestaat de kustlijn van het vaste land voornamelijk uit dijken. Toch kent de provincie veel mooie stranden. Deze bevinden zich grotendeels op de bijbehorende Waddeneilanden. Op Terschelling zijn er een hoop strandactiviteiten te doen. Denk aan 4x4 rijden, blokarten, kiten, beachgolf, RIB varen, raften, kanoën, boogschieten en zeehonden spotten.

Op het platteland vind je uitgestrekte weilanden met rustieke en pittoreske boerderijen. Je kunt hier prachtige wandelingen en fietstochten te maken. Ook kun je op de boerderijen verschillende unieke uitjes boeken. Leer bijvoorbeeld je eigen kaas maken of organiseer een dag vol met boeren activiteiten zoals klompengolf, handboogschieten en fierljeppen.

Al rijdend de omgeving ontdekken? Dat kan tijdens een autopuzzeltocht langs de Friese meren of op een ander voertuig zoals een solex of e-fatbike. Zo kun je op een ontspannen manier genieten van het rustige en karakteristieke landschap van Friesland.

Ook zijn er verschillende creatieve activiteiten te doen in deze provincie. Maak een mooi woonaccessoire zoals gepersonaliseerde wanddecoraties, borrelplanken of geurkaarsen. Bovendien kun je verschillende accessoires leren maken van schapenvacht tijdens een unieke workshop schapenvachtvilten.

Woon of verblijf je in Friesland en wil je liever een activiteit organiseren bij jou op locatie? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. De workshop servies schilderen kan worden aangeboden op locatie. De workshop begeleider komt namelijk met alle materialen en benodigdheden naar jullie toe. Ook is er een ruim aanbod aan dansworkshops die worden aangeboden op de locatie van jouw keuze. Het enige wat je nodig hebt is een ruimte waar gedanst kan worden. Heb je zelf geen locatie? Dan helpen we graag mee met het zoeken naar een danslocatie bij jou in de buurt. Verder is er een ruime hoeveelheid DIY-pakketten die worden bezorgd door heel Nederland. Zo kun je aan de slag waar en wanneer het je zelf uitkomt.

Al met al biedt de provincie Friesland dus veel mogelijkheden voor een gezellig en gedenkwaardig dagje uit. Wil je graag alle mogelijkheden op een rij? Bekijk dan ons volledige aanbod uitjes en arrangementen. Voor extra advies kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Provincie Friesland
582 uitjes
Tonen
Op aanvraag
6 tot 25 personen
Wij komen op locatie in Utrecht, Gelderland, Friesland, Flevoland en Zeeland
Bekijk workshop
Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Noord Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Noord Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 3 beoordelingen

Back to the 70's & 80's quiz met muziekbingo - door heel Nederland

€ 19,95 per persoon
20 tot 250 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Quiz - Alles mag op vrijdag in de Provincie Friesland

Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke locatie in Utrecht, Gelderland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Wijnproeverij aan huis - mogelijk in heel Nederland

Op aanvraag
6 tot 35 personen
Wij komen op locatie in meerdere provincies
Bekijk uitje
mensen staan aan een lange tafel tegenover elkaar met rode en blauwe bekers Tonen
Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke locatie in Utrecht, Gelderland, Friesland, Groningen, Overijssel, Drenthe en Flevoland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
6 tot 35 personen
Wij komen op locatie in meerdere provincies
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
6 tot 25 personen
Wij komen op locatie in Utrecht, Gelderland, Friesland, Flevoland en Zeeland
Bekijk uitje
Tonen
€ 35,- per persoon
10 tot 100 personen
Provincie Friesland, Provincie Groningen
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01