tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 pine-tree whatsapp
Alle uitjes

Bekijk alle activiteiten op één plek. Plan jouw uitje vandaag nog!

Bekijk de mogelijkheden voor gezellige uitjes met je collega’s, familie of vrienden in de provincie Overijssel. Bij 1001 hebben we een ruim aanbod aan activiteiten in deze regio waaruit je kunt kiezen en combineren. Raak geïnspireerd en ga er gezellig een dag op uit!

Wat zijn leuke activiteiten om te doen in Overijssel?

Heb jij de eer om binnenkort een uitje te organiseren en moet dit plaatsvinden in de provincie Overijssel? We hebben bij 1001 een ruim aanbod aan mogelijkheden om jouw uitje tot een succes te maken. Om je te inspireren en te helpen bij het vinden van een leuke activiteit hebben we een top 10 lijst samengesteld.

Top 10 leuke activiteiten in Overijssel

  1. Toertocht
  2. Mozaïek workshop
  3. Workshop met epoxy
  4. Fietstochten
  5. Kookworkshops
  6. Workshop acryl gieten
  7. Workshop schieten
  8. Actief indoor uitje
  9. Uitjes op de boerderij
  10. Servies schilderen

Door het diverse landschap van deze provincie zijn er verschillende buitenactiviteiten mogelijk. Leer de omgeving kennen terwijl je zelf in beweging bent tijdens een gezellige fietstocht. Het is ook mogelijk om een ander voertuig te huren. Denk bijvoorbeeld aan een elektriche step, solex of elektrische scooter. Een andere populaire optie is het besturen van een lelijke eend. Dit zorgt gegarandeerd voor een nostalgische en unieke ervaring.

Andere leuke buitenactiviteiten zijn uitjes op de boerderij. Organiseer bijvoorbeeld een zes- of tienkamp toernooi op een boerderij met een heerlijk arrangement om na alle inspanning gezellig samen te kunnen tafelen. Ben je nieuwsgierig naar het echte boeren leven? Dan is een boerderij expeditie misschien iets voor jou. Bij deze activiteit doe je verschillende opdrachten tussen de boerderijdieren en kun je na afloop heerlijk lunchen met streekproducten.

Ook kun je met je gezelschap in deze provincie komen laser kleiduifschieten! Dit is een milieu bewuste variant van het originele kleiduifschieten. En, het is zowel binnen als buiten mogelijk. Zo kan jouw uitje ongeacht het weer doorgaan. Andere leuke actieve indoor mogelijkheden zijn bowlen, padel en indoor golf.

Voor een culinaire beleving kun je terecht bij een kookworkshop. Leer barbecueën als een echte grillmaster tijdens een BBQ workshop of maak boeren tapas met streekproducten. Maak je liever kunst met verf in plaats van eten? Kies dan voor een ontspannende workshop servies schilderen of acryl gieten. Of maak mooie kleurrijke voorwerpen met tegeltjes tijdens een mozaïek workshop.

Overijssel heeft een hoop keus in gezellige activiteiten. Genoeg reden dus om hier jouw volgende uitje te organiseren! Bekijk ons volledige aanbod aan uitjes in deze provincie voor extra inspiratie. Kun je wat extra hulp gebruiken bij het vinden van een passende activiteit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Provincie Overijssel
669 uitjes
Een tafel vol met moorddossiers Tonen
Vanaf € 19,50 per persoon
2 tot 400 personen
Pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Bekijk locatie
Tonen
€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op locatie in Flevoland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant, Overijssel, Drenthe en Utrecht
Bekijk locatie
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Mogelijk op elke locatie in Flevoland, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Utrecht
Bekijk locatie
Tonen
Op aanvraag
15 tot 100 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland
Bekijk workshop
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 20 personen
Wij komen op locactie in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel
Bekijk locatie
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Gelderland en Overijssel
Bekijk locatie
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 20 personen
Wij komen op locactie in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel
Bekijk locatie

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01