tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 pine-tree whatsapp
Alle uitjes

Bekijk alle activiteiten op één plek. Plan jouw uitje vandaag nog!

Wil je graag iets organiseren in Zeeland? Door de aanwezigheid van mooie stranden en natuurgebieden is het een populaire plek voor bedrijfsuitjes, familiedagen en vriendenuitjes. Laat je inspireren door de vele arrangementen en activiteiten in de provincie Zeeland.

Wat is leuk om te doen in Zeeland?

De provincie Zeeland heeft veel te bieden. Met een lange kustlijn, indrukwekkende waterwerken, uitgestrekte weilanden en historische steden is er van alles te zien en te organiseren. Om je te helpen bij het vinden van een leuke activiteit hebben we een top 10 lijst samengesteld aan uitjes in deze mooie provincie.

Top 10 leukste activiteiten in Zeeland

  1. Uitjes op de Noordzee
  2. RIB varen
  3. Workshop sieraden maken
  4. Teambuilding activiteit
  5. Blokarten
  6. Toertocht
  7. Beachgames
  8. Outdoor Paintball
  9. Percussie workshop
  10. Workshop met verf

De provincie Zeeland is een ideale bestemming voor een dagje strand. Niet gek dus dat in deze provincie strandactiviteiten goed scoren. Er is van alles op het strand te doen. Trotseer de machtige Noordzee en leer suppen. Of, werk samen op een raft en test je uithoudingsvermogen en ritme. Ook kun je op een super snelle RIB-boot op flinke snelheid de zee over scheuren. Tussendoor kun je op verschillende plekken vaart minderen om zeehonden te spotten!

Op het strand zelf kun je ook snelheid en actie opzoeken door op een blokart te rijden. Je kunt door middel van het zeil je eigen snelheid bepalen en scherpe bochten maken. Hou je liever je voeten aan de grond? Er zijn verschillende strand spellen mogelijk. Deze variëren van intensiteit waardoor je zelf de perfecte mix kunt maken aan activiteiten die bij jouw gezelschap passen.

Daarnaast zijn er nog een hoop andere buitenactiviteiten mogelijk. Zo kun je de strijd aangaan met familie, vrienden of collega’s tijdens een potje paintball. Voor zakelijke gezelschappen zijn er bovendien allerlei teambuilding activiteiten mogelijk op het strand, op het water of bij jullie op locatie. Deze dragen bij aan binding, samenwerking en communicatie. Ze zijn de moeite waard om te overwegen als je zoekt naar een combinatie van een gezellige en effectieve activiteit.

Om de omgeving geruisloos te ontdekken zijn er meerdere elektrische voertuigen te huren als een e-chopper, elektrische fiets of e-cruiser. Op die manier kun je samen met je gezelschap een toertocht maken door de prachtige landschappen van Zeeland.

Ook populair in deze provincie zijn muzikale en creatieve workshops. Er zijn verschillende activiteiten die worden aangeboden in een horeca gelegenheid in de buurt. Daar kun je onder andere de workshops dieren, dikke dames, beroepen en naaktmodel schilderen volgen. In diverse steden is het tevens mogelijk om workshops sieraden maken en workshops met keramiek te volgen. Daarnaast zijn er heel veel mogelijkheden die worden aangeboden op locatie zoals percussie en muziek workshops. De workshop begeleider komt met alle materialen en benodigdheden naar jullie toe.

Oftewel, erg veel mogelijkheden voor een geweldig dagje uit. Wil je extra inspiratie opdoen? Bekijk dan ons volledige aanbod. Voor grote gezelschappen of advies op maat kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag verder bij het vinden van een passende activiteit!

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Provincie Zeeland
572 uitjes
Een tafel vol met moorddossiers Tonen
Vanaf € 19,50 per persoon
2 tot 400 personen
Pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Bekijk locatie
Een groep mensen die capoeira doen Tonen
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht
Bekijk workshop
Springende vrouwen op het strand Tonen
Op aanvraag
10 tot 30 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht
Bekijk locatie
Een groep mensen met instrumenten verkleed als rocksterren Tonen
Op aanvraag
30 tot 150 personen
Wij komen op locatie in Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Drenthe, Friesland, Groningen en Flevoland
Bekijk locatie
Tonen
Op aanvraag
6 tot 25 personen
Wij komen op locatie in Utrecht, Gelderland, Friesland, Flevoland en Zeeland
Bekijk locatie
Iemand die speelt op een ukelele Tonen
Op aanvraag
15 tot 30 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht
Bekijk locatie
Tonen
€ 57,50 tot € 72,50 per persoon
4 tot 20 personen
Wij komen op locatie in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01