tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Alle uitjes

Bekijk alle activiteiten op één plek. Plan jouw uitje vandaag nog!

Wil je graag iets organiseren in het hartje van Nederland? Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid is Utrecht een populaire plek voor bedrijfsuitjes, familiedagen en vriendenuitjes. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en activiteiten in de provincie Utrecht.

Wat zijn leuke activiteiten in Utrecht?

In en rondom de stad Utrecht zijn veel mogelijkheden voor uitjes en activiteiten. Om je te inspireren en op weg te helpen met het vinden van een leuke activiteit hebben we een top 10 samengesteld aan onze meest populaire uitjes in de provincie.

Top 10 populaire uitjes in Utrecht

  1. Action painting
  2. Italiaanse kookworkshop
  3. Cocktailworkshop
  4. Uitjes op de boerderij
  5. Bob Ross® schilderworkshop
  6. Mozaïek workshop
  7. Tapas workshop
  8. Workshop met chocolade
  9. Teambuilding activiteiten
  10. E-chopper huren

De provincie Utrecht biedt veel mogelijkheden voor gezellige uitjes. Door de centrale ligging is het zeer goed bereikbaar vanuit andere delen van het land, zowel per openbaar vervoer als met de auto. De verschillende mooie en historische steden, karakteristieke grachten en variërende landschappen die de provincie kent zorgen voor veel opties op recreatief gebied.

In de steden zijn er in verschillende ateliers creatieve workshops te volgen. Je kunt met verf aan de slag tijdens een workshop action painting of happy painting. Bij action painting kun je jouw emoties uiten en met verschillende technieken helemaal los gaan op een doek. Tijdens happy painting leer je schilderen in de stijl van de bekende landschapschilder Bob Ross®. Ook kun je een ontspannende en kleurrijke mozaïek workshop volgen waarbij je met gekleurde tegeltjes diverse voorwerpen kunt versieren.

Voor een culinaire ervaring zit je in Utrecht goed. Aan de gracht in een unieke en kenmerkende werfkelder kun je de workshops bonbons maken, Italiaans koken en tapas maken volgen. Deze laatste kun je zelfs combineren met een bootvaart door de stad! Daarnaast is er in het centrum ook een cocktail workshop te volgen om te leren shaken als een echte barista. In de steden buiten het centrum zoals Woerden en Leusden kun je ook terecht om verschillende culinaire workshops bij te wonen van meerdere internationale keukens.

Wil je de steden juist even ontvluchten? Bekijk dan eens het ruime aanbod aan uitjes op de boerderij. Hier vind je activiteiten zoals boerenlandspellen, klompengolf, boogschieten, archery tag, yoga en nog veel meer! Je kunt er een volledig verzorgde familiedag of bedrijfsuitje organiseren met grote en unieke ruimtes en verschillende arrangementen. Of, heerlijk ontspannen terwijl je geniet van de omgeving. Er zijn zelfs creatieve workshops en escapegames doen. Er is van alles mogelijk.

Kortom, Utrecht is een fantastische plek om je familie- of vriendendag te organiseren. Ook voor bedrijfsuitjes, teamuitjes of personeelsfeesten is er een zee aan mogelijkheden. Speciaal voor bedrijven hebben we bij 1001 een ruim aanbod aan teambuilding activiteiten samengesteld. Zo is jouw uitje naast gezellig ook goed voor de samenwerking en binding op de werkvloer. Wil je graag het volledige aanbod bekijken? Bekijk dan hier alle activiteiten in de provincie Utrecht.

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Provincie Utrecht
748 uitjes
Tonen
€ 39,50 per persoon
8 tot 100 personen
Utrecht
Bekijk uitje
Teamuitje American Football clinic op het strand Tonen
Vanaf € 34,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8.4 uit 2 beoordelingen
uitgelicht

Workshop vuurspuwen in de Provincie Utrecht

Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 1 persoon
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje
zilveren ringetjes aan een vrouwenhand Tonen
Vanaf € 39,- per persoon
10 tot 60 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 40,- per persoon
8 tot 12 personen
Wij komen op locatie in Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland
Bekijk uitje
Tonen
€ 17,50 tot € 37,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op locatie in Flevoland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant, Overijssel, Drenthe en Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
35 tot 100 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01