tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 pine-tree whatsapp
Alle uitjes

Bekijk alle activiteiten op één plek. Plan jouw uitje vandaag nog!

Wil je samen met familie, vrienden of collega’s iets leuks doen in de provincie Zuid-Holland? Bij 1001 hebben we een ruim aanbod aan activiteiten die worden georganiseerd in deze provincie. Raak geïnspireerd door de mogelijkheden en ga er gezellig een dag op uit.

Wat is er voor leuks te doen in Zuid-Holland?

Er is in Zuid-Holland van alles te doen. We hebben een top 10 meest populaire uitjes voor je samengesteld om je te inspireren met verschillende leuke en originele ideeën.

Top 10 leuke ideeën voor een uitje in Zuid-Holland

  1. Sloepentocht
  2. Workshop met keramiek
  3. Beachgames
  4. Workshop bonbons maken
  5. Workshop tassen maken
  6. Fietstochten
  7. Mozaïek workshop
  8. Puzzeltochten
  9. Virtual Reality gamen
  10. Workshop sieraden maken

Met een lange kustlijn, uitgestrekte polders, weilanden, duinen en historische steden heeft Zuid-Holland een zeer gevarieerd landschap en genoeg mooie gebieden om te recreëren. De steden kun je ontdekken door een van de sloepen- of fietstochten uit ons aanbod. De sloepentochten kun je combineren met een spannende puzzeltocht of rally. Daarnaast zijn er nog veel andere puzzeltochten te doen in een van de Zuid-Hollandse steden of stranden. De fietstochten zijn mogelijk in combinatie met een toer door een ervaren gids of een gezellige kookworkshop met lokale streek producten. Dus laat je verrassen door een van deze mooie tochten!

Wil je graag iets creatiefs doen en iets moois maken samen met vrienden, familie of collega’s? Kies dan voor een creatieve workshop uit ons aanbod. In de provincie van het Delftsblauw zijn er in verschillende steden workshops met keramiek te volgen. Beschilder je eigen servies, versier een tegel of leer verschillende technieken om met stippen een kunstwerk te maken van keramieken voorwerpen. Ook kun je verschillende dagelijkse voorwerpen versieren met kleurrijke tegeltjes tijdens een ontspannende mozaïek workshop. Of maak je liever een gepersonaliseerde tas of sieraad? Tijdens alle workshops zul je worden begeleid door professionele workshop instructeurs.

Voor de echte zoetekauw hebben we een workshop om je vingers bij af te likken. Namelijk een bonbon workshop! Leer alles over chocola en deze zoete lekkernijen en neem naderhand een heerlijk doosje mee naar huis om nog even van de workshop na te genieten.

Zin in wat meer actie? Dit kan zowel binnen als buiten. Dus wat het weer ook doet, er is altijd iets actiefs te doen. Bij mooi weer kun je genieten van een stranddag tijdens een van de vele beachgames. Mogelijkheden zijn bumperbal, archerytag, voetbaldarts, discgolf, sumo worstelen en strandzeskamp. Ook Robinson games en teambuilding activiteiten zijn mogelijk op de Zuid-Hollandse stranden. Nat en koud buiten, of gewoon geen zin in zand tussen je tenen? Bekijk dan eens ons aanbod aan Virtual Reality games. Tijdens deze virtuele ervaringen kun je even verdwijnen uit de realiteit en jezelf in verschillende onwerkelijke situaties wanen. Durf jij op de rand van een hoog gebouw te staan, in een razend snelle achtbaan te zitten, oog in oog te staan met grote mythische wezens of te reizen naar een uithoek van de wereld? Boek dan een van onze sensationele virtual reality ervaringen.

Benieuwd naar deze en alle andere mogelijke uitjes in Zuid-Holland? Kijk gerust rond in ons volledige aanbod! Voor grote groepen en advies op maat kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

 

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Provincie Zuid-Holland
921 uitjes
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.9 uit 6 beoordelingen
uitgelicht

Kever Cabrio Rally & VW Road Trip Bus Rally

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Aarlanderveen
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
15 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk locatie
Tonen
Op aanvraag
20 tot 150 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Utrecht
Bekijk locatie
Mensen die een bingospel doen Tonen
€ 20,- tot € 50,- per persoon
Vanaf 40 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht
Bekijk locatie
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 25 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk locatie
Tonen
Op aanvraag
15 tot 100 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland
Bekijk workshop
Tonen
Op aanvraag
20 tot 80 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Utrecht
Bekijk locatie
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Zuid-Hollland
Bekijk uitje
Twee glazen met whisky en rum op een tafel Tonen
Op aanvraag
4 tot 750 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland en Brabant
Bekijk locatie
Tonen
€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland,Mogelijk op locatie in Flevoland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant, Overijssel, Drenthe en Utrecht
Bekijk locatie

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01