tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Alle uitjes

Bekijk alle uitjes

Wil jij jouw uitje laten plaatsvinden in een van de steden in de provincie Noord-Holland, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren door het ruime aanbod activiteiten en arrangementen. 

Wat zijn leuke uitjes in Noord-Holland?

Door de vele grote steden en uiteenlopende landschappen die de provincie Noord-Holland heeft, zijn er veel mogelijkheden voor een gezellig uitje. We begrijpen dat je wat extra hulp kunt gebruiken bij het vinden van een leuke activiteit. Hieronder vind je een top 10 lijst met onze meest populaire activiteiten in deze provincie. Laat je inspireren!

Top 10 populaire uitjes in Noord-Holland

  1. Toertocht
  2. Workshop sieraden maken
  3. Feestavond
  4. Rally rijden
  5. E-chopper huren
  6. Workshop met chocolade
  7. Extreme sports
  8. Teambuilding activiteit
  9. Robinson uitje
  10. Strand activiteiten

De provincie Noord-Holland heeft zeer uiteenlopende landschappen. Van grote steden tot prachtige stranden en duinen. Er is een hoop te zien en te doen. Bij 1001 hebben we een ruim aanbod aan activiteiten die mogelijk zijn in deze provincie.

Tijdens een toertocht kun je de verschillende natuurgebieden, landschappen en steden ontdekken op verschillende stoere voertuigen. Huur bijvoorbeeld een lopifit, fatmax, e-chopper, segway, solex, e-fatbike, e-kickbike of (elektrische) fiets. Ook op het Waddeneiland Texel, die tot de provincie behoort, zijn allerlei toertochten te organiseren. Zoek je iets ludieks en feestelijks? Kies dan voor een partyfiets als origineel en oergezellig alternatief.

Als je wilt rondrijden en tegelijkertijd vermakelijke opdrachten wilt doen, zijn er verschillende rally’s mogelijk in bijzondere voertuigen. Heb je bijvoorbeeld altijd al eens in een legervoertuig of oldtimer willen rijden? Dan is dit je kans! Er zijn verschillende rally’s mogelijk in klassieke auto’s zoals Volkswagen busjes, kevers, eenden en jeeps. Op de route doe je puzzels, raadsels en beantwoord je vragen waardoor je de omgeving op een speciale manier leert kennen.

Ook als je een creatief of ambachtelijk uitje zoekt zijn er verschillende mogelijkheden. Populaire activiteiten zijn onder andere bonbons maken en een workshop sieraden maken. Deze activiteiten zijn naast leerzaam ook erg gezellig. En, je krijgt een mooi zelfgemaakt aandenken mee naar huis!

Voor de actievelingen onder ons zijn er verschillende mogelijkheden die de adrenaline door je lichaam doen gieren en vragen om sterk staaltje teamwork. Voor de adrenalinejunks is er keuze uit verschillende extreme sporten zoals flyboarden, RIB varen, vuurspuwen en racen op een echt circuit. Je kunt ook je survival skills testen tijdens een van de uitdagende en leuke Robinson uitjes waarbij je samen met je team verschillende proeven moet doorstaan om te winnen.

De brede en lange stranden bieden gelegenheid voor veel strandactiviteiten. Als je van zon, zee en strand houdt kun je in de zomermaanden komen blokarten, kiten, zeskampen, varen en nog veel meer! Ook zijn er op de stranden en de gebieden daarbuiten verschillende teambuilding activiteiten mogelijk. Deze activiteiten focussen naast gezelligheid ook op het verbeteren van de samenwerking en communicatie binnen je team.  

Ben je op zoek naar unieke feestlocaties? Dan ben je in deze provincie aan het juiste adres. Vier een jubileum, prestatie, fusie of jaarafsluiting in stijl op een boot of in een fort. Of kies voor een van de verschillende themafeesten die aansluit op jullie wensen.

Bij 1001 staan we klaar om je te helpen bij het vinden van een passende en gezellige activiteit. Bekijk voor deze en veel meer uitjes het volledige aanbod of neem contact met ons op voor advies op maat.

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Provincie Noord-Holland
889 uitjes
Mensen aan het bijlwerpen Tonen
Op aanvraag
8 tot 250 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk workshop
Een naakte vrouw met allemaal mannen met schilderijen om haar heen Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 2 beoordelingen
uitgelicht

Naaktmodel tekenen en schilderen - bij jou op locatie in de Provincie Noord-Holland

Op aanvraag
5 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Een groep mensen die schapen aan het drijven zijn Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.7 uit 38 beoordelingen
uitgelicht

Workshop schapendrijven in Heemskerk

€ 55,- tot € 72,50 per persoon
6 tot 40 personen
Heemskerk
Bekijk workshop
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 30 beoordelingen
uitgelicht

Een echt 30 Seconds kampioenschap met presentator - op elke locatie in Nederland

€ 14,95 per persoon
20 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Een keuken met allemaal keukengerei Tonen
Op aanvraag
10 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Brabant en Zeeland
Bekijk workshop
Brandweermannen die een autobrand doven Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Een man die glijdt over een railing Tonen
Op aanvraag
12 tot 40 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht
Bekijk uitje
Boomwhackers op bladmuziek Tonen
€ 15,- tot € 20,- per persoon
10 tot 14 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland
Bekijk workshop
Tonen
Op aanvraag
6 tot 35 personen
Wij komen op locatie in meerdere provincies
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01