tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop servies beschilderen - Mogelijk op elke gewenste locatie

Wat ga je doen?

In deze creatieve workshop kun jij al jouw creativiteit en fantasie kwijt. Je krijgt een kop én een gebaksbordje om te beschilderen met allerlei verschillende kleuren porseleinverf. Wanneer je je servies ‘afbakt’ in je eigen oven, dan is het daarna vaatwasbestendig. Wat je schildert bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Heb je te weinig inspiratie? Dan heb ik allerlei leuke voorbeelden en help ik je graag op weg.

Het fijne aan een workshop aan huis is dat ik alles mee neem wat we nodig hebben om er een geslaagde workshop van te maken. Het enige wat je zelf moet regelen is een tafel en stoelen om aan te zitten. Mocht dit niet lukken, dan kan ik ook dit zelf meenemen. Oftewel volledige ontzorging.

Mijn doel is om jullie volledig te ontzorgen en er een fantastische workshop van te maken, voor jou en jouw familie, vriend(innen)groep, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of…….. noem maar op! En ik kom bij jullie op locatie! Er is ook een mogelijkheid om tegen bijbetaling van € 4,00 een wijntje inclusief knabbeltje te bestellen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 38,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
Ongeveer 2,5 uur
Wij komen op locatie in Brabant, Limburg en Zeeland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01