tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Ervaar de toekomst van sport met HADO op jouw event

Wat ga je doen?

Zin in een vernieuwende, actieve en unieke teambuilding activiteit voor jouw organisatie, school of bedrijf op locatie? Dan is HADO wat voor jou! Nu hoor ik je denken, HADO? Wat is dat?

HADO is afkomstig uit Japan en is ‘s werelds eerste technosport. Een soort van trefbal 2.0 of misschien zelfs 3.0 waarbij fysieke inspanning gecombineerd wordt met Augmented Reality. Sport en gaming tegelijk, met een hoge fun-factor. Teams van 3 nemen het volgens de klassieke regels van trefbal tegen elkaar op door virtuele energieballen naar elkaar te gooien of zich te verschalken achter futuristische schilden. Trauma’s van vroeger? Geen zorgen. HADO is balangstvriendelijk en je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je misselijk wordt: bij HADO zie je als speler zowel de werkelijke omgeving als de geprojecteerde laag via de AR headset, in tegenstelling tot VR waarbij je in een volledig andere wereld wordt gedompeld.

Als wij op locatie komen zullen alle deelnemers eerst een uitleg volgen door onze meegereisde professionals. Geen zorgen, de regels zijn eenvoudig, maar de aanvallende of defensieve strategieën zijn oneindig. En dan kan er gespeeld worden. Val aan, ontwijk, verdedig.  

Een potje duurt ‘maar’ 80 seconden. Dat lijkt kort, maar wacht maar tot je er drie achter elkaar hebt gespeeld en naar adem ligt te snakken. Kort, maar intensief en ook explosief dus en derhalve uitermate geschikt voor grotere groepen waarbij teams van 3 elkaar kunnen afwisselen, eventueel in competitieverband. 

Hartstikke leuk om zelf te spelen, maar minstens net zo leuk om vanuit de zijlijn, met een hapje en drankje, naar te kijken en dat maakt Hado ook zo uniek.

In een tijd waar mensen steeds minder of zelfs te weinig bewegen en liever achter een scherm kruipen biedt HADO de ideale oplossing. Gamen en toch bewegen. En hoe. HADO is de toekomst van sport zoals wij die kennen. Een innovatief en verantwoord uitje voor jouw bedrijf, school of organisatie. Volledig anders dan de standaard opties die je gewend bent. 

HADO boeken voor op jouw event? Dit moet je doen. Neem eenvoudig en geheel vrijblijvend contact op en binnen 24 uur reageren wij met de scherpste prijsindicatie, afhankelijk van het aantal personen, zodat iedereen ook lekker veel kan spelen. 

HADO speel je in teams van 3 tegen 3, vorm van te voren teams zodat we lekker op tijd kunnen beginnen. Vergeet niet makkelijke kleding en sportieve schoenen te dragen. HADO is namelijk een echte sport waar het er fanatiek aan toe kan gaan.

HADO past in een ruimte van 8 bij 12 meter met een plafond op minstens 2,8 meter. Uiteraard moet er stroom aanwezig zijn.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 49,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 25 personen
Vanaf 1 uur
Wij komen op locatie in Utrecht, Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland en Noord-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01