starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Sushi workshop - een kleurrijke workshop

Wat ga je doen

Sushi eten wordt altijd vergeleken met luxe, gezondheid én gezelligheid. En zo is het ook. En niet alleen het eten; ook het maken staat voor een top-avond of middag en een gegarandeerde volle maag voor iedereen.

Wil je naast gezelligheid ook echt iets leren? Wat is tamago, nigiri, temaki of uri-maki? En hoe maak je het? Het kan hier allemaal! In Hilversum hebben we een eigen keuken voor kleine groepjes (6 tot 12 personen), waar we gezamelijk in de keuken de voorbereidingen treffen, waarna we onze eigen sushi gaan maken.

Maar een sushi-workshop is heel goed aan te passen op grote groepen en te boeken op locaties door heel het land. Dan treffen wij alle voorbereidingen en zitten jullie ontspannen aan tafel, waar je op informele manier je eigen creaties leert maken. Of je kiest voor het maken van een sushi-bowl. Heel eenvoudig, een klein beetje creativiteit en meer ruimte om rustig te eten. Ideaal ter ontspanning tussen drukke activiteiten in.

Neem contact op voor een aangepaste offerte. Een gangbare workshop (inclusief volledige maaltijd) duurt 3 uur. Voor groepen kan er ook gekozen worden voor een kortere lunchworkshop van 1,5 uur (sushi of sushi-bowl). Vraag naar de mogelijkheden.

Tijdens de workshop is er onbeperkt groene thee en wordt er geproost met sake. Voel je vrij te vragen naar alle mogelijkheden.

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01