tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Sloepengame, teambuilding op het water – Interactief met een IPad

Wat ga je doen?

De Sloepen Game, teambuilding op het water- is een competitief en interactief iPad spel over de prachtige wateren van Nederland. Gewapend met een iPad met GPS vaar je in een privé sloep, met je collega’s of vrienden als bemanning, over de waterwegen! Een teambuildingsactiviteit met een competitieve insteek. 

In tegenstelling tot gewone sloepentochten worden jullie bestookt met raadsels, minigames, opdrachten en fotovragen. Ieder team vaart en bepaald zijn eigen route. Om succesvol te zijn in de Sloepen Game moeten de taken goed verdeeld worden. Wie is een echte kapitein en welke collega kan er goed navigeren? Welk team vaart als eerste over de finish? Jullie hebben 2 tot 3 uur de tijd om de andere teams te slim af te zijn!

Het speelveld van deze citygame zijn de grachten van de desbetreffende stad. Ieder team krijgt op de iPad een kaart van het spelgebied te zien, waarop icoontjes staan waar de verschillende opdrachten moeten worden uitgevoerd. Ook kunnen jullie (grappige/irritante/saboterende) gadgets en tekstberichten naar de andere teams sturen. Jullie kiezen samen welke opdrachten gedaan óf overgeslagen worden! Er zijn makkelijke tot zeer lastige opdrachten, deze worden verschillend beloond! Hoe meer opdrachten jullie uitvoeren hoe meer punten jullie krijgen.

De verschillende opdrachten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Het uitvoeren van foto- & video opdrachten
  • Het beantwoorden van vragen
  • Het vinden van hints en gadgets

Deze bijzondere teambuilding op het water kun je nu boeken in de steden Amsterdam, Utrecht, Leiden, Rotterdam, Biesbosch, Alkmaar en Leeuwarden en ontvang na afloop een gepersonaliseerd fotoalbum. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 59,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 25 personen
1,5 tot 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01