tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Schilder samen in teams - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Beschilder samen met je collega's een groot doek en creer iets moois. Jullie gaan in groepjes een echt origineel schilderij maken, onder begeleiding van een professionele docent. Deze workshop is erg geschikt voor teambuilding en vriend(innen)en-uitjes.

Bij deze workshop wordt je in kleine groepjes ingedeeld, en worden jullie begeleid door een professionele schilderdocent. De docent legt eerst uit wat de bedoeling is, en laat een aantal voorbeelden zien van schilderijen. Daarna gaan de groepjes aan de slag. Ieder groepje maakt een aantal ontwerpen voor een schilderij, en dat kan van alles zijn. Soms wordt er vooraf een thema gekozen, zoals de kernwaarden van een bedrijf, het thema samenwerking, of een actuele ontwikkeling. 

De groepjes maken meerdere ontwerpen met krijt en papier, en kiezen uiteindelijk het beste ontwerp. Vervolgens wordt het beste ontwerp verder uitgewerkt: welke kleuren passen er bij, welke technieken wil de groep proberen, etc. De docent kijkt mee en geeft op verzoek ook advies.

Vervolgens wordt het idee uitgewerkt tot een groot (80 bij 60 cm) schilderij. Elke techniek is mogelijk, de deelnemers werken met acrylverf, kwasten, spatels, sponzen, rollers, etc.

Deze workshop kan overal worden gegeven waar voldoende ruimte is om alle deelnemers in groepjes rond een tafel te laten staan. Vaak wordt deze workshop in zaaltjes bij cafés gegeven, of zaaltjes bij hotels of restaurants, buurthuizen, bedrijfskantines, maar ook gewoon in een vergaderzaal. De docent zorgt voor afdekplastic zodat de tafels schoon blijven. De deelnemers wordt beschermende kleding aangeboden: wegwerp labjas en handschoenen.

We sluiten af met een schouw, waarbij de groepjes (als ze dat willen) uitleg kunnen geven over de betekenis van hun kunstwerk. En vervolgens maken we een groepsfoto. De resulterende schilderijen kunnen na de workshop mee naar huis of naar kantoor worden genomen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 25,- per persoon (incl. BTW)
15 tot 200 personen
2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,9 uit 5 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk!

Super leuke workshop, mijn hele afdeling heeft zich ontzettend vermaakt. De docenten creeërden ook een vrolijke sfeer. Extra complimenten voor het snelle reageren; we hebben de workshop erg last minute geregeld maar ze waren super snel met reageren en heel flexibel!

Door: Dalia

In 1 woord : FANTASTISCH!!!

De kleinkinderen vierden met oma haar 93ste verjaardag. In groepjes werden de prachtigste creaties geschilderd. Er was geen thema afgesproken maar bij de meeste werd het thema spontaan "verbinding", beeldend uitgedrukt van een stamboom tot het universum waar de familie onderdeel van is en oma de verbindende factor. Oma heeft op elk schilderij een verfafdruk van haar hand gemaakt. Zo heeft zij letterlijk haar handtekening erop gezet.
Wat heeft iedereen genoten!!
Bart en Emma hebben deze workshop op een hele leuke manier gehost en er zijn samen met hen prachtige herinneringen gecreëerd. Bart heeft zelfs leuke foto's gemaakt zodat we aan deze dag hele mooie herinneringen kunnen bewaren.
Heel erg bedankt Bart en Emma!!

Door: Greta
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01