tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Omschrijving

Project: LOST! is een zeer leuk en spannend uitje, waarbij elk team uitrukt met echte reddingsboten op het Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Tijdens het evenement om een bijzonder afwisselende missie te voltooien.

Van te voren krijgen jullie een ‘survivaltraining op zee’. Daarna gaan jullie het rescuepoint bepalen. Een waterkaart en boeien, waaraan de codes zijn bevestigd voor het achterhalen van de coördinaten, helpen jullie om op de juiste plek terecht te komen.

Daar aangekomen zullen jullie samen een kamp opbouwen met aanwijzingen uit het LOST-handboek. Wanneer jullie dit goed doen, worden jullie hopelijk, met behulp van noodsignalen en radioapparatuur, gevonden door ons reddingsteam.

Voordat jullie missie voltooid is, moeten jullie eerst nog een verloren/verdwenen persoon vinden die zicht ergens op het onbewoonde eiland bevindt.

Kortom, dit is als vriendenuitje, vrijgezellenfeestje of als bedrijfsuitje een spetterend avontuur in en rondom het water, inclusief vele extra mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 75,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
4,5 uur
Buiten

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Elke cent waard!

Samen met mijn vrienden een onvergetelijke dag gehad. Wel wat nat geworden door de wind en het opspattende water, maar was elke cent waard.

Door: -
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01