starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Project LOST!

Wat ga je doen

Project: LOST! is een zeer leuk en spannend uitje, waarbij elk team uitrukt met echte reddingsboten op het Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Tijdens het evenement om een bijzonder afwisselende missie te voltooien.

Van te voren krijgen jullie een ‘survivaltraining op zee’. Daarna gaan jullie het rescuepoint bepalen. Een waterkaart en boeien, waaraan de codes zijn bevestigd voor het achterhalen van de coördinaten, helpen jullie om op de juiste plek terecht te komen.

Daar aangekomen zullen jullie samen een kamp opbouwen met aanwijzingen uit het LOST-handboek. Wanneer jullie dit goed doen, worden jullie hopelijk, met behulp van noodsignalen en radioapparatuur, gevonden door ons reddingsteam.

Voordat jullie missie voltooid is, moeten jullie eerst nog een verloren/verdwenen persoon vinden die zicht ergens op het onbewoonde eiland bevindt.

Kortom, dit is als vriendenuitje, vrijgezellenfeestje of als bedrijfsuitje een spetterend avontuur in en rondom het water, inclusief vele extra mogelijkheden.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01