starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Paaldansworkshop in Groningen

Wat ga je doen

Van alle dansworkshops die wij hier in Groningen verzorgen mag de Paaldansworkshop uiteraard niet ontbreken.

Paaldansen is niet zo maar even een dansworkshop, maar vereist toch wel het nodige doorzettingsvermogen. Wil je een aantrekkelijke dansvoorstelling geven zul je de nodige acrobatische toeren moeten uithalen.

Bij een workshop Paaldansen worden je arm-, been- en buikspieren flink getraind. Maar eenmaal deze bijzondere dansvorm onder de knie blaak je van zelfvertrouwen en geeft deze pittige en pikante workout een enorme kick.

Naast inspanning ook ontspanning, omdat er zich genoeg momenten zullen voordoen waarbij jij en je vriendinnen om elkaar kunnen lachen.

Een dansworkshop als het Paaldansen hoort helemaal thuis in ons dansaanbod en is zowel geschikt als vriendinnenuitje, als een hit voor het vieren van een vrijgezellenfeest voor vrouwen!

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01