tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Miss Fucksia's and friends - Drag en Bingo Showavond

Wat ga je doen?

Wil jij een feest waar ze nog lang over praten? Een avond vol show en met een bingo waar je geweldige prijzen kan winnen? Een feestavond vol met optredens van diverse drag queens en als afsluiting de voeten van de vloer met een geweldige DJ? 

Dan heeft Miss Fucksia voor jou de perfecte invulling voor jouw personeelsfeest of feestavond. Gezelligheid, optredens, lachen, bingo spelen op een interactieve manier, borrelen, en feesten.
Een combinatie voor een geslaagde avond.

Miss Fucksia komt bij jullie langs samen met twee gewelldige andere drag queens en haar eigen DJ.

De drag queens ontvangen alle gasten aan het begin van de avond en delen iedereen bingokaarten uit voor de bingo van Miss Fucksia. Als alle gasten zitten zal de avond geopend worden door een optreden van jullie gastvrouw Miss Fucksia.

Vervolgens begeleid zij het gezelschap tijdens de eerste ronde bingo. In deze eerste ronde zijn er twee leuke prijzen te winnen.
Na deze eerste ronde bingo zullen de drag queens een show doen waarbij het dak er van af gaat. Een feest der herkenning, met bekende Nederlandstalige nummers en diverse nummer uit de jaren 70/80/90.

Tijdens deze avond zal Miss Fucksia 3 rondes bingo spelen en na elke bingo ronde zal er een blokje van ongeveer 15 minuten zijn met optredens.
Na de bingo en optredens zal de DJ de feestavond compleet maken en zorgen dat iedereen nog heerlijk een paar uur los kan op de dansvloer.

De bingo en showavond duur 3 uur en de DJ gaat daarna nog lekker 2 uurtje los! Natuurlijk blijven de drag queens dan gezellig mee feesten!

Wij zijn op elke locatie naar keuze in Nederland en België te boeken. Een podium zou fijn zijn maar is geen pre. Wel is het van belang dat er een kleedruimte aanwezig is waar de drag queens van outft kunnen wisselen. Indien er geen geluidsapperatuur aanwezig is, kunnen wij dit regelen. Hiervoor worden extra kosten doorberekend.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 30,- tot € 60,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 50 personen
5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief quizmaster
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01