tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Laat je helemaal gaan met de workshop disco dansen

Omschrijving

Laat je helemaal gaan en haal alles uit de kast met een workshop disco dansen met je vrienden, vriendinnen of collega’s en leer de lekkerste disco dans moves die je nog vaak van pas zullen komen.

Altijd al willen dansen als de dansers in Saturday Night Fever en Staying Alive? Dit is jullie kans. De dansvloer is van jullie terwijl jullie alle pasjes en moves gaan leren. Hiermee gaat de bruid of bruidegom de blits maken op het trouwfeest, als ze hun kunsten gaan vertonen. Maar ook je collega’s zie je heel anders nadat jullie deze workshop hebben gevolgd tijdens een bedrijfsuitje. De feestvreugde is compleet met een flitsend discopak.

Fantastische swingende workshop voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendagje. Te boeken in een zevental steden of op een eigen locatie. Voor een vrijgezellenfeest is deze activiteit uit te breiden met een stripper of erotisch diner.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
Vanaf 10 personen
1,5 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01