tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head

Beoordelingen Pieter Pieters

Gemiddeld een 9,8 uit 50 beoordelingen

9,8 Beleving
9,9 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Geweldig bedrijfsuitje

Wij hebben ontzettend genoten van het uitje met de schapen. De begeleiding van Pieter was gezellig en fijn. Wij waren met z'n 10e en dat was top voor een kleinere groep. Zeker aan te raden. :)

Door: Simone

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Heel leuk om met de familie te doen

Hartstikke leuk! Het uitje was leuk aangekleed met een kopje koffie vooraf en een klein kruidenbittertje achteraf. Eerst een uitleg over de schapen en een demonstratie schapenhoeden door de hond. Daarna mochten we zelf aan de slag. Dat is heel leerzaam, grappig en uitdagend tegelijk.
De begeleiding was top!

Door: Sanne

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Buiten leer je meer!

Hier wordt weer duidelijk dat je zoveel meer kunt leren als je naar buiten gaat. Weg uit het kantoor of de vergaderzaal en samen aan het werk in de prachtige natuur en dan ook nog eens samen met dieren.
Wij hebben als OR echt samen kunnen werken, samen genoten en samen geleerd. Zo'n ervaring is zoveel waard en hier wordt nog lang over doorgepraat en van genoten.
Ik raad het ieder team aan om een zo met elkaar aan de slag te gaan!

Door: Lianne

Workshop schapendrijven in Heemskerk

In 1 woord Geweldig! Met een hoofdletter G!

Gave workshop met enthousiaste, grappige begeleiding en waarbij je ook nog eens op een heel ontspannen manier prachtige inzichten over jezelf krijgt. Voor herhaling vatbaar!

Door: Hedwig

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Mooie, leerzame ervaring!

Met ons team de schapenworkshop gedaan, hele informatieve en plezierige middag gehad. Leuk om zoveel te leren over het hoeden van schapen en de wereld die hier achter schuil gaat. Voor en achteraf een drankje bij de Kruisberg in het zonnetje viel ook niet tegen :) Al om al een unieke aanrader!

Door: Boudewijn

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Super leuk en leerzaam!

Een mooie dag met eerst een workshop schapen drijven van Pieter en Marit. Zij kunnen allebei zo enthousiast vertellen over de honden en het drijven. Prachtig om de border collie aan het werk te zien! We hebben gelachen bij het zelf doen, waren niet zo snel en goed als de hond, maar toch: trots dat wij het ook prima deden! Als beloning een proost met een schapenbittertje. Daarna heerlijke hamburgers als lunch bij de Kruisberg. En 's middags de wandeling met Evert-Jan de Bosw8er. Heerlijk om zo door de natuur te struinen en meer te horen over wat we allemaal tegenkomen. Al met al een super geslaagde dag!

Door: Marieke

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Unieke ervaring

We hebben een super middag gehad met ons team. Iedereen heeft genoten. Eerst heerlijk geluncht bij de kruisberg en toen kregen we een uitleg met demonstratie van het schapen drijven. Toen moesten we ook zelf aan de slag. De begeleiding is fantastisch en goed voor de teambuilding. al met al een super middag gehad, zeker een aanrader!

Door: Nederlandse

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Een hele mooie speciale ervaring.

Mooie ervaring dit met ons team te kunnen doen.

Door: Marieke

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Het was een hele leuke ervaring!

Schapenworkshop en duinwandeling gedaan met ons team. wat een superleuke ervaring! Fantastische honden van Marit. Dank Pieter en Marit voor deze leuke dag!!

Door: Connie

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Super leuk!

Voor de tweede keer meegedaan met deze workshop, wat was dat weer leuk en verhelderend. Inspirerende begeleiding door Pieter en Rob met humor en kennis van zaken. Er is nog lang over nagepraat ... :)

Door: Kees
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01