tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head

Beoordelingen Pieter Pieters

Gemiddeld een 9,6 uit 30 beoordelingen

9,6 Beleving
9,8 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

Workshop schapendrijven in Heemskerk

De schapen maken patronen zichtbaar, super leuk voor teamilding

Het was een koude dag in maart 2020, vlak voordat de wereld stilstond vanwege het corona virus. Met het team naar de duinen in Heemskerk. De beleving begint al als je je auto parkeert en naar Gasterij Kruisberg loopt, wat een leuke locatie! Heel gaaf om te zien hoe het werkt met de schapen en waar de bordercollies toe in staat zijn... En toen moesten we zelf aan de slag. Erg leerzaam en vermakelijk om de schapen van A naar B te krijgen. Pieter en zijn collega deden het erg leuk. Vooraf goede instructies qua kleding etc. en incl. een versnapering. We kwamen tot mooie inzichten, bijvoorbeeld dat ons team (waar praten ons belangrijkste gereedschap in het werk is) het beste functioneert zonder te communiceren. Het was top en dit was echt een aanrader!

Door: Francis

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Fantastisch groepsgevoel!

De begeleiding was super, sloot goed aan bij onze groep. De opdrachten die wij als team moesten uitvoeren met de schapen zorgden voor een mooi inzicht in onze groepsdynamiek en leverde een fijn saamhorigheidsgevoel op. Na afloop nog een kruidenbittertje drinken maakte het helemaal af!

Door: Stefan

Workshop schapendrijven in Heemskerk

een ontspannen manier om met team bezig te zijn. zonder woorden schapen daar krijgen waar we ze wilden was de meest bijzondere ervaring.

Zeer mooie locatie!!!!

Door: jose

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Een leerzaam, super leuk teamuitje, tevens stukje teambuilding en zelfreflectie op een ontspannen wijze.

9

Door: Buurtzorg

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Een hele gave ervaring en een mooie dag in de buitenlucht

Afgelopen 27 juni 2019 hebben wij met alle collega's een dagprogramma gedaan in Heemskerk als teamuitje. Op het programma stonden de schapenworkshop en de wandeling met de boswachter. Wat een geweldige ervaring! Een hartelijk ontvangst bij de Kruisberg met koffie en gebak. Vele interessante verhalen van de Boswachter over het natuurgebied. En heerlijke lunch, om vervolgens met de schapen aan de slag te gaan. Een unieke ervaring die ook een spiegel voorhoudt als je daarvoor openstaat. Door goede samenwerking lukte het ons om de schapen te manoeuvreren door het weiland met de nodige hilarische momenten. Echt een aanrader!

Door: Lisette

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Toe aan eens iets anders, dan is dit echt een super leuk uitje !!

Leuk, leerzaam en gezellig. Samen met het team hebben wij veel van deze workshop geleerd, maar vooral ook heel veel plezier gaat.

Door: Suzanne

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Workshop: Versterkt op een inspirerende wijze de kracht van samenwerken in onze organisatie!

alle elementen over menselijk gedrag, druk zetten of volgen, zijn voorbij gekomen tijdens de workshop. Op een heel plezierige en laagdrempelige wijze geleerd als team maar zeker ook als individu.

Door: SWV

Workshop schapendrijven in Heemskerk

9

In een middag kregen we een sterker team, kwamen kwaliteiten en leerpunten te voor schijn en bovenal hadden we veel plezier!!

Door: Renske

Workshop schapendrijven in Heemskerk

super geweldige ervaring

Wij hebben dit uitje gedaan als teambuilding en training in het samenwerken.
Geweldige ervaring. Goed om uit de reactie van de schapen de eigenschappen van de medewerkers te zien. Heel leerzaam om hierna in een evaluatie deze eigenschappen te bespreken en te kijken of en hoe hier nog aan gewerkt moet worden.
Zeker een aanrader voor teams om hier mee aan de slag te gaan. Gezien de grote van onze groep hebben we ervoor gekozen om de groep in twee te delen en de groep die s'morgens met de schapen aan de gang gingen zijn s'middags met de boswachter gaan wandelen en andersom. Mooie combinatie met onder de middag een heerlijke lunch!!!!
Kortom we hebben een geweldige dag gehad.

Door: Marlies

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Geweldige ervaring. Professionele begeleiding. Veel lol en veel geleerd over onze posities in ons team ;)

10

Door: Huisartsenpraktijk
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01