starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Zoo Game in Dierenpark Amersfoort

Wat ga je doen

Weten jullie waarom een Afrikaanse maraboe een zak in zijn nek heeft? Nee?! Kom erachter tijdens onze interactieve teambuilding activiteit de Zoo Game in het Dierenpark Amersfoort. De teams nemen het onderling tegen elkaar op om zoveel mogelijk punten te verdienen binnen de tijd. De opdrachten zitten verspreid over het hele dierenpark.

Ga met de interactieve app naar deze locaties en beantwoord de vragen over de dieren. Naast de educatieve vragen zijn er ook verschillende teambuilding opdrachten uit te voeren. Het team dat aan het eind van het programma de meeste punten heeft verdiend zal in het zonnetje worden gezet.

Dit programma is zeer geschikt voor grote groepen. Daarnaast leent dit programma zich uitstekend voor maatwerk opdrachten zoals vragen over het team, de familieleden of het bedrijf.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01