tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Omschrijving

Team 1… Ready?... GO! Zeepkisten Grand Prix is een verrassende game, waarbij in teamverband zeepkisten worden gebouwd. De deelnemers sleutelen de zeepkisten in elkaar, maar spelen ook uitdagende spellen om geld te verdienen. Met het gewonnen geld kunnen bijzondere onderdelen worden gekocht om de zeepkist op te pimpen! In een zinderende finale race strijden de teams in de Zeepkisten… Grand Prix!

Creatief, constructief… Én duurzaam!

Een deel van elk team construeert de Zeepkist. Anderen zijn bezig met het spelen van games. Hiermee worden munten verdiend. Met het gewonnen geld kun je onderdelen kopen! Dat wordt dus onderhandelen… De zeepkisten worden na de race gedemonteerd; de eersteklas materialen worden dus hergebruikt.

Elk team kan de zeepkist custom uitbreiden en pimpen met bling-bling zijspiegels, LED lampen, zwaailichten, sirenes, ‘dikke’ uitlaten, extra brede achterwielen met enorme banden, RVS bumpers, race outfits en helmen in vele kleuren.
In een waanzinnig spannende tijdrit voeren de coureurs en assistenten ervan een aantal zenuwslopende opdrachten uit met de zeepkist. Een combinatie van techniek, vernuftige uitvoering en snelheid maakt een winnend zeepkisten team. Kortom; wélk team wint de Zeepkisten Grand Prix?

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 39,- per persoon
15 tot 200 personen
Vanaf 2.5 uur
Mogelijk in diverse steden in Nederland

Gemiddeld een 9,9 uit 37 beoordelingen

9,8 Beleving
9,9 Begeleiding
9,8 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

Wat een leuke, gezellige, uitdagende activiteit om met een groep te doen!!!

Topactiviteit om met een groep te doen. Je bent samen bezig, maar ook allemaal op je eigen manier.

Door: Daniël

Fantastische teambuilding voor 90 personen

Onze doelstelling was om een nieuwe groep van ca. 90 collega's met elkaar te laten kennismaken en op een ontspannen manier een leuke dag te bieden. Dat is geweldig gelukt! De Zeepkist GP heeft meerdere spelelementen in zich waardoor het uitermate geschikt is voor gemixte groepen (bijv. op niveau of leeftijd). De organisatie was prima geregeld en de medewerkers van Dukino denken op alle gebieden mee om het tot een succes te maken. Echt top!

Door: Peter
Meer beoordelingen...
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01