tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties

Wat ga je doen?

Team 1… Ready?... GO! Zeepkisten Grand Prix is een verrassende game, waarbij in teamverband zeepkisten worden gebouwd. De deelnemers sleutelen de zeepkisten in elkaar, maar spelen ook uitdagende spellen om geld te verdienen. Met het gewonnen geld kunnen bijzondere onderdelen worden gekocht om de zeepkist op te pimpen, zoals dikke uitlaten, sirenes en een RVS bumper! In een zinderende finale race strijden de teams in de Zeepkisten… Grand Prix!

Creatief, constructief… Én duurzaam!

Een deel van elk team construeert de Zeepkist. Anderen zijn bezig met het spelen van games. Hiermee worden munten verdiend. Met het gewonnen geld kun je onderdelen kopen! Dat wordt dus onderhandelen… De zeepkisten worden na de race gedemonteerd; de eersteklas materialen worden dus hergebruikt.

Elk team kan de zeepkist custom uitbreiden en pimpen met bling-bling zijspiegels, LED lampen, zwaailichten, sirenes, ‘dikke’ uitlaten, extra brede achterwielen met enorme banden, RVS bumpers, race outfits en helmen in vele kleuren.
In een waanzinnig spannende tijdrit voeren de coureurs en assistenten ervan een aantal zenuwslopende opdrachten uit met de zeepkist. Een combinatie van techniek, vernuftige uitvoering en snelheid maakt een winnend zeepkisten team. Kortom; wélk team wint de Zeepkisten Grand Prix?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 47,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 30 personen
2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,8 uit 39 beoordelingen

9,8 Beleving
9,9 Begeleiding
9,7 Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuke en productieve activiteit voor een teamdag!

Een ontzettend leuke teamdag beleefd in Eindhoven. Het spel is vernieuwend door spelelementen te combineren zodat elk teamlid iets te doen heeft. Het racen tegen elkaar leverde hilarische taferelen op, ontzettend gelachen!

Door: Jennifer

Een superleuke en energieke teambuildingsactiviteit!

Wij hebben met Jong Dura Vermeer genoten van jullie ontzettend leuke activiteit: Bouw een kart als Mario. Ook bij onze leden viel het in de smaak en hebben we veel positieve geluiden gehoord. De enthousiaste uitleg, de spellen en het racen met de zeepkist zelf zijn heel goed in de smaak gevallen en daarnaast hebben we vooral ook veel gelachen. De activiteit heeft echt bijgedragen aan het kennis maken met elkaar en de teambuilding. Bedankt daarvoor!

Door: Sophie
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01