tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite star whatsapp
Terug naar Tai Chi en de kunst van communicatie

Beoordelingen voor Tai Chi en de kunst van communicatie

Gemiddeld een 8,3 uit 17 beoordelingen

8,3 Beleving
8,3 Begeleiding
8,3 Prijs/kwaliteit

OMG!!

OMG!! Zo relaxend en ontspannend, mijn spirituele voelsprieten begonnen gewoon te SCHUDDEN zo leuk, mijn man jan vond het ook super tof.

Door: PETRA

Workshop Tai Chi in Bedrijf

Bedrijfsuitje voor Abn Amro groep managers: Hi, Wij hebben de Workshop nog uitvoerig besproken. Super! Iedereen was heel blij met je komst en je uitleg. Goed idee: een Tai Chi Workshop als teamcoaching. Jack van der Meulen, Vice President ABN AMRO

Door: Abn

Erg leuke teambuilding

Yunio met 100 personen: Op een mooie middag hebben wij in een prachtige tuin met 100 collega’s genoten van de Tai Chi workshop onder zeer deskundige begeleiding van Isabelle Schuurman van Tai Chi in Bedrijf. Naast leerzaam ook heel erg gelachen! Een aanrader!

Door: Yunio

Workshop Tai Chi in Bedrijf

IJssalon min12 “Wij vonden de workshop enorm leuk...”

Door: Ijssalon

Tai Chi in Bedrijf Bedrijfsuitje

KLM “Isabelle, nog bedankt voor de leuke workshop en inderdaad iedereen was enthousiast! Groeten, Esther Zwieserijn.”

Door: KLM

Leuke avond

Een avondje met Tai Chi in Bedrijf werd een groot succes. Niet alleen omdat Isabelle in staat is om met haar presentatie een groep snel voor zich te winnen. Maar ook vanwege de goede uitleg en alle hilariteit. Nogmaals dank voor de erg leuke avond!

Door: Rotary

Start van de teambuildingsdag

Ministerie van Verkeer en Waterstaat
A.Lastdrager: “Nogmaals hartelijk dank voor de zeer inspirerende Tai Chi Workshop. Het team heeft het als een prettige start van onze teambuilding ervaren.”

Door: Ministerie

Enthousiaste verhalen

ONVZ Zorgverzekeraar ¨ Overigens hoor ik nog steeds heel enthousiaste verhalen van de collega's. Vooral leuk omdat de meesten eerst erg sceptisch waren.

Door: ONVZ

Geslaagd bedrijfsuitje

ING “Iedereen vond het erg geslaagd!”

Door: Ing

Training voor leidinggevenden

Schouten en Nelissen (management,organisatie, training en opleiding) P. Sevinga, projectleider: “Ik was erg onder de indruk van jouw aanpak en het gemak waarmee je ook uitstapjes kan maken naar leiderschapsitems.”

Door: Training
Meer beoordelingen

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01