tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Workshop Imago, kleur- en stijladvies voor kleding - Mogelijk op locatie

Omschrijving

Herken je dat? Je staat voor je kledingkast en weet niet wat je aan moet trekken? Help…Je leeftijd verandert, de kleur van je haar, je lijf en de fase in je leven. Vele vrouwen kampen met dit probleem. Hoe fijn is het dan om antwoorden te krijgen op deze vragen tijdens een workshop kleur – en stijladvies voor kleding. Want als jij iets aan hebt waar je je lekker in voelt dan straal je dat ook uit!

Wij verzorgen mooie workshops voor groepen vriendinnen, collega’s en ondernemers. Je ervaart wat kleur en kleding voor invloed hebben op wie jij bent en wil zijn.

Wij komen bij jou op locatie! Je hoeft de deur niet uit en geniet in je eigen omgeving samen met anderen. Wanneer jij een grote tafel hebt en een stopcontact in de buurt dan is dat al voldoende. De rest wordt verzorgd door ons. Een ontspannen en gezellig uitje waar je nog lang plezier van hebt.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
1 tot 6 personen
Ongeveer 3 uur
Binnen
Mogelijk in de provincies: Utrecht, Brabant, Overijssel, Flevoland, Gelderland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01