tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Veel gestelde vragen
Meestgestelde vragen over een moorddiner

Alles wat je wilt weten over een Moorddiner

Wat is een moorddiner?

Een moorddiner is een uitje waarbij je tijdens een diner met je groep een spel speelt. Het diner begint vaak met een uitleg over de fictieve moord die is gepleegd. Meestal wordt de groep vervolgens in teams verdeeld en strijden jullie tegen elkaar om de moord zo snel mogelijk op te lossen. Door het spelen van spellen tussen de gerechten door kun je aanwijzingen verzamelen die je dichter bij de oplossing brengen. Ook een keer doen?

Dit zijn al onze moorddiners.

Waar kan ik een moorddiner boeken?

Daarvoor ben je bij 1001 Activiteiten aan het goede adres! Wij bieden moorddiners aan in Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Den Haag, Delft, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Utrecht, Amersfoort, Harderwijk, Breda, Tilburg, Den Bosch, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Zwolle, Assen, Groningen en in België in Antwerpen, Turnhout, Gent en Trois-Ponts. Ook kunnen wij op aanvraag een moorddiner bij jou in de buurt organiseren! Of bestel een moorddiner voor thuis...Hier vind je al onze moorddiners.

Met hoeveel personen kun je een moorddiner spelen?

Bij ons kun je moorddiners vanaf 6 tot wel 250 personen boeken. Een doe-het-zelf moordspel is vanaf 2 personen te spelen.

Hoe lang duurt een moorddiner?

De meeste moorddiners duren zo'n 3 à 4 uur. Maar je kunt bij ons ook een moorddiner in Amsterdam boeken dat wel 6 uur duurt!

Is een moorddiner geschikt voor kinderen?

Dat hangt van het moorddiner af. Sommige moorddiners zijn erg spannend en beeldend en niet geschikt voor kinderen, terwijl andere door de hele familie gespeeld kunnen worden. Vraag voor de zekerheid naar de mogelijkheden voor kinderen bij het aanvragen van een moorddiner.

Kan ik ook thuis een moorddiner organiseren?

Ja dat kan. Om bij jou thuis een moorddiner te organiseren, kun je één van onze moorddiners boeken die op elke locatie gehouden kunnen worden. Of bestel een moordspel met duidelijke uitleg en doe het helemaal zelf! Dan kan het gegarandeerd op elk gewenst moment en op elke datum.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01