tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Vier een feestje in Breda op een bier- of prosecco fiets

Wat ga je doen?

Proef de sfeer van de gezellige en historische stad Breda op een unieke bier- of prosecco fiets! Je komt op deze fiets gegarandeerd in een feestelijke stemming. Niet alleen doordat je kan genieten van de mooie omgeving, maar ook omdat je al fietsend kunt genieten van een goede hoeveelheid bier of mousserende wijn.

Je kiest zelf de hoeveelheid drank, er zijn verschillende dranken te verkrijgen. De fiets wordt bij jullie afgeleverd (bij voorkeur het chasseveld) en de BOB kiezen jullie zelf zodat de fiets veilig bestuurd wordt. Tussendoor kun je kiezen om te stoppen om een van de feestbeesten of de vrijgezel leuke en hilarische opdrachten te laten doen.

De standaard tour duurt 2 uur. Nog niet uitgefeest? Het fiets feestje is op aanvraag te verlengen. Zo heb je altijd voldoende tijd om te kletsen en veel plezier te maken. Als je met een grote groep bent is het daarnaast ook mogelijk om in overleg meerdere fietsen in te huren. Er is van alles mogelijk!

De fietsen zijn voorzien van wind- en regenbescherming en hebben een afdakje. Zo kan het uitje in elk weer doorgaan!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 27,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 17 personen
2 uur
Goed om te weten:
  • Geen begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01