tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Varen op een luxe jacht voor een onvergetelijke dag met familie of vrienden

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een daguitstapje met je vriendengroep of je familie? Op het water ben je er even helemaal uit.

Het jacht

Je heerlijk laten varen op een prachtige jacht met alle voorzieningen aan boord! Buiten zitten op het voor- of achterdek of in de ruime salon en genieten van het steeds wisselende uitzicht. Dat is pas varen. En jij bepaalt waar we heengaan! Het schip en de schipper staan tot je beschikking.

Mogelijkheden

Er veel mogelijk:

  • Locatie - Wat dacht je van naar Spakenburg varen om dit mooie plaatsje te bezoeken? Of naar Elburg? Of naar Harderwijk? Een andere optie is om naar één van de onbewoonde eilandjes te varen waar we kunnen aanleggen en kinderen heerlijk bij een strandje kunnen zwemmen en spelen.
  • Interactie - Wil je zelf ook een stuk varen en het schip besturen? Of wat manouvreren en helpen bij het aan- en afmeren? Wil je knopen leren leggen? Weten hoe een waterkaart werkt? De schipper kan je het allemaal vertellen en laten doen. Deze herinneringen zul je niet snel vergeten.

Voorzieningen

Aan boord zijn alle voorzieningen om er een onvergetelijk dag van te maken. Wifi, een smart tv en voldoende stopcontacten om bijvoorbeeld je telefoon op te laden. Op het zwemplateau is een douche om je na het zwemmen af te spoelen. De dag is inclusief koffie, thee, hapjes en drankjes. En een heerlijke lunch! Er zijn twee koelkasten aan boord waar diverse drankjes en hapjes in staan. Zelf eten en drinken meenemen is ook mogelijk.

Jachthaven

Het schip, de 'Amigo', ligt in de jachthaven van Stand Horst, Gemeente Ermelo aan de A28, op slechts 10 autominuten van Amersfoort / knooppunt Hoevelaken. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen direct nabij de ligplaats van het schip. De 'Amigo' is stalen schip van 14 meter van bijna 20 ton. Het vaart daardoor erg stabiel. Het heeft brede gangboorden en een groot voor- en achterdek. 

Maatwerk

Een dag varen is altijd 'all in', dus inclusief schipper, alle drankjes en hapjes en een lunch met luxe broodjes. We leveren maatwerk, dus jullie bepalen waar we heengaan en wat we doen. Wel rekening houdend met het weer natuurlijk. Van te voren overleggen we samen en maken een plan.

Varen kan voor een dag of een dagdeel met een groep tot maximaal 8 volwassenen. Gaan er kinderen mee, informeer dan even wat mogelijk is.

Interesse? Vragen? Neem dan contact met ons op.

Van harte welkom aan boord voor een onvergetelijke dag. Daar gaan we voor. Trossen los!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
2 tot 10 personen
Vanaf 4 uur
Goed om te weten:
  • Onbeperkt drankjes
  • Inclusief lunch
  • Inclusief borrelhapjes
  • Inclusief kapitein
Binnen of Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01