tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb pine-tree

Unieke tablet Escape Game - Mogelijk op elke locatie

Wat ga je doen?

Deze leuke activiteit is binnen het beste te ervaren en kan erg goed worden gecombineerd met andere activiteiten. Denk hierbij aan een uitje met vrienden of vriendinnen of een familie dag. Ook tijdens een lange vergadering of meeting is dit een leuke vorm van afleiding.

Het spel zal worden gespeeld in teams en elke team zal beschikken over een tablet. Op deze tablet zal een app staan die speciaal is ontwikkeld voor deze escape game. De wereld wordt in de greep gehouden door een gif en het is aan jullie om het tegengif te vinden. Maar dit is niet gemakkelijk. Cryptische aanwijzingen en puzzels zullen leiden naar dit remedie.

Dit spel kan onder het genot van een drankje worden gespeeld vanaf 30 personen op een eigen gekozen locatie. Hierbij zullen een professionele begeleiding, tablet per team en een prijs voor de winnaars zijn in begrepen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 30 personen
Ongeveer 2 uur
Binnen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?