tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Steppen en speuren - Stepspeurtocht in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen

Wat ga je doen?

Stap op de step en vind door het beantwoorden van de vragen je route door de prachtige stad. Steppen en speuren is een gezellige en actieve activiteit voor tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedagje of ander uitje met vrienden of het sportteam. Een combinatie van de stad verkennen, gezelligheid met elkaar, een beetje activiteit en leuke samenwerking.

Jullie gaan in groepjes met de step op stap, voorzien van een routekaart met vragen. Hebben jullie de vraag goed, dan wordt het volgende stukje van de route onthuld, waar weer een vraag wacht.
Tijdens deze route kom je per step langs de mooiste en meest geheime plekjes van de stad. Gegarandeerd dat jij nog niet alle bijzondere plekjes van de stad gezien hebt!

Al het materiaal is inbegrepen. Jullie gaan zelfstandig de stad in met de step. Na afloop wordt het beste team nog met een prijsje verrast. Deze activiteit is een aanrader voor elk gezelschap. Ga Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen per step verkennen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 19,50 per persoon (incl. BTW)
6 tot 100 personen
Ongeveer 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01