tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

RIB-boot varen en sloep varen

Wat ga je doen?

RIB-boot varen en sloep varen is een unieke combinatie tussen adrenaline en snelheid in combinatie met een ontspannend boottocht.
Onder genot van een muziekje, hapje en drankje gaan jullie 1 uur, 2 uur of langer varen. Jullie stappen op vanaf de haven van Huizen of Almere Haven. Andere locaties kunnen in overleg ook, zoals Muiden, Naarden en Spakenburg. De RIB is nog nergens te bekennen, tenzij de groep zodanig groot is, dat er al direct vanaf de kade een aantal deelnemers met de RIB mee varen. Wanneer de RIB nog niet nodig is, komt deze als verrassing aangevaren. Op open water krijgen jullie een veiligheidshesje aangerijkt en mogen jullie overstappen op de RIB-boot voor 20 minuten ultieme snelheid en adrenaline. Vol gas, snelheid, hoge sprongen en scherpe bochten zal de schipper van de RIB-boot jullie laten zien wat de RIB-boot allemaal kan! Daarna kunnen jullie weer bijkomen op de sloep en eventueel in overleg nog een 2e sessie varen. 

We hebben een groepsgrootte van maximaal 50 deelnemers genoteerd, maar met aanvullende activiteiten kan de groepsgrootte ook zeker naar 100 personen. 

Deze activiteiten zijn ideaal te combineren met andere activiteiten zoals helikoptervliegen, sportwagenrijden, teambuilding, segway rijden, karten, E-chopper of solex rijden. Daarnaast biedt de opstapplaats een grote variatie aan eettentjes, voor een goede lunch of diner. 

Wij komen graag met jou in contact om dit unieke uitje voor jullie te verzorgen. Idealiter duurt het uitje 2 uur tot 2,5 uur, maar kan worden uitgebreid naar langer. Daarnaast denken wij graag mee om er een dagvullend programma van te maken door een volledig programma samen te stellen. Kom bijvoorbeeld 's ochtends met de sportwagens of helikopter aan, geniet vervolgens van een heerlijke lunch en stap daarna op de boot. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 79,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 100 personen
Vanaf 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief kapitein
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01