starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Regular Pole workshop op verschillende plaatsen

Wat ga je doen

Deze regular pole workshop is niet zo maar een uitje. Paaldansen begint met een warming up daarna krijg je met zijn allen daadwerkelijk les in hoe je ondersteboven aan de paal moet hangen.

Een professionele instructrice begeleid jullie en geeft een demonstratie. Er wordt  lesgegeven op jullie eigen gewenste niveau. Inclusief pauze en een relaxte cooling down met verschillende draaien om de paal.

Paaldansen is ontzettend leuk en werkt zeer ontspannend. Niet alleen geschikt voor een afwisselend vriendinnenuitje, maar ook zeker aan te raden als vrijgezellenfeestje voor vrouwen.

Ben je met minimaal 3 tot maximaal 15 vrouwen is een regular pole workshop een fantastische gelegenheid om je compleet bij uit te leven.

Naast onze vaste locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag, Utrecht, Breda en Tilburg kun je ook sportief paaldansen op een andere afgesproken locatie.

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01