tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head cross

Beoordelingen Dukino Business Events

Gemiddeld een 9,9 uit 59 beoordelingen

9,9 Beleving
9,9 Begeleiding
9,8 Prijs/kwaliteit

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Leuk team event met een mix tussen teambuilding, uitdaging en spel !

Al meerdere keren geweest en meerdere activiteiten gedaan. Zeepkisten race is net als de andere activiteiten een goede teambuilding event. Daarnaast een goede combinatie rivaliteit, spel en creativiteit. En afsluiten met een drankje en een BBQ, dan is het om nooit meer te vergeten.

Door: Marco

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Leuke activiteit waarin iedereen zijn ei kwijt kan

Ons afdelingsuitje was geslaagd! Deze activiteit is meer dan alleen een zeepkist bouwen en racen. Of je nu van spelletjes, techniek of onderhandelen houdt, iedereen kan zijn ei kwijt. De begeleiding vanuit Dukino was ook goed en flexibel!

Door: Teun

Aqua Experiment - Mogelijk in meerdere steden!

Afwisselende activiteit op een top locatie

Op 5 oktober hebben wij een combinatie van verschillende activiteiten gedaan met een groep van ongeveer 70 mensen. Omdat de groep te groot was voor de activiteit die we in eerste instantie hadden uitgekozen, kwam er al gauw het voorstel om dit te splitsen in meerdere activiteiten die uiteindelijk toch samen vielen. De locatie was top! Alle ruimte om de activiteiten uit te voeren en ruim voldoende begeleiders om alles in de gaten te houden. Eten en naborrelen in dezelfde ruimte was ook prima te doen door gezellig sfeer die er gemaakt was rondom de bar.

Door: Lenneke

Duurzame Energie Challenge

Een fantastische ervaring om in teamverband een mooi resultaat neer te zetten!

Een goed bereikbare locatie waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Wij kwamen uit Den Haag met de bus en konden daar op het terrein terecht. Een prettige verwelkoming. Het spel werd duidelijk uitgelegd en tijdens het spel werden, waar nodig, tips en tricks gegeven. Met name het opruimen in een spelelement te verwerken is een zeer inventieve oplossing. Het spel Duurzaamheid challenge is een spel geschikt voor iedereen man - vrouw, oud - jong, doeners - denkers. Kortom een leuke middag en goed voor de teamgeest!

Door: Bas

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Perfecte combinatie van teambuilding, rivaliteit en gezelligheid, waarbij de juiste begeleiding zorgt voor een top beleving!

Perfecte combinatie van teambuilding, rivaliteit en gezelligheid, waarbij de juiste begeleiding zorgt voor een top beleving!

Door: Samantha

Race of the Robots - Op meerdere locaties mogelijk

Leuke interactie onder enthousiaste begeleiding en voor elk wat wils zowel voor doe mensen als denkers

We werden ontvangen door enthousiaste medewerkers, kregen goede spel uitleg en er was voor iedereen vanalles te doen. Bouwen, spellen, vragen beantwoorden. Je kwam ook iedereen van de groep steeds tegen en die kon je uitdagen. Kortom een zeer geslaagde activiteit en ze hebben er nog meer....

Door: Els

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Top activiteit, voor ieder wat wils!

Spreekt een breed publiek aan door spellen, creativiteit en racen te combineren. Ieder kan met zijn inbreng een unieke wagen creeren en mocht je van snelheid houden dan richt je al je energie op het racen. Goed uitgewerkt programma.

Door: Maikel

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Super leuke interactieve uitdagende originele activiteit

Al meerdere keren geweest en het word altijd zeer positief ervaren. Goed voor teambuilding en leuk effect met de shop voor attributen voor je zeepkist. Leuke variatie in de spellen. En Marcel is een super begeleider!

Door: Schouten
Meer beoordelingen...

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01