tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Ontdek Twente in een nostalgische Kever cabrio - Een puzzeltocht vol avontuur

Wat ga je doen?

Heb je zin in een gezellig dagje toeren door het prachtige Twentse landschap in een nostalgische Kever cabrio? Dan is Kever cabrio tocht vanuit Weerselo echt iets voor jou!

Bij aankomst in Weerselo staat jouw Kever cabrio al klaar voor vertrek. De cabrio biedt ruimte voor maximaal 4 personen, dus nodig je vrienden of familie uit om mee te gaan. Na een korte uitleg over de route, het gebruik van de routekaart en de coordinatoren, ben je klaar om op pad te gaan.

Tijdens de puzzeltocht kom je langs prachtige bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes, waar je kunt genieten van de Twentse gastvrijheid en sfeer. Je krijgt onderweg diverse opdrachten en puzzels die je moet oplossen. Hiermee kun je punten verdienen die meetellen voor de einduitslag. Maar je kunt er ook voor kiezen om de tocht zonder puzzels te rijden en gewoon te genieten van de omgeving.

Als je de keuze hebt gemaakt om een picknick mand te bestellen, wordt deze voor je klaargezet met heerlijke lunch of lekkernijen voor onderweg. Zo kun je op de mooiste plekjes genieten van een heerlijke picknick en het prachtige uitzicht.

Ervaar zelf de nostalgie van het rijden in een Kever cabrio en boek vandaag nog jouw puzzeltocht vanuit Weerselo!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 75,- per persoon (incl. BTW)
4 tot 100 personen
Ongeveer 6 uur
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01