tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Ontdek het productieproces van Broshuis - Fabrieksrondleiding in Kampen

Wat ga je doen?

Stap binnen in de fascinerende wereld van Broshuis en ontdek hoe onze hoogwaardige trailers en opleggers tot stand komen. Tijdens onze unieke fabrieksrondleiding in Kampen lopen we samen langs het volledige productieproces, waarbij we jullie alles laten zien, van begin tot eind.

Innovatieve technologieën

Ontdek de specifieke en doordachte technologieën die onze producten onderscheiden. Van sjorogen tot ondersteuningsstrippen, laadblokken en tussentafels, we laten zien hoe elk detail perfect is gepositioneerd om ervoor te zorgen dat je altijd veilig en efficiënt kunt laden en lossen.

Transparantie en betrouwbaarheid

Bij Broshuis geloven we in volledige commerciële transparantie. Tijdens de rondleiding laten we zien hoe al onze kosten openbaar zijn en hoe we onze marges berekenen. We moedigen zelfs onze klanten aan om alles na te rekenen, zodat ze kunnen zien dat Broshuis doet wat het belooft.

Lunch in onze ontvangst-boerderij

Na de rondleiding zijn jullie van harte welkom om te genieten van een heerlijke lunch in onze ontvangst-boerderij. Een perfecte gelegenheid om na te praten en te genieten van de gastvrijheid van Broshuis.

Kom en ontdek de wereld van Broshuis tijdens onze fabrieksrondleiding in Kampen. Een unieke ervaring die je niet mag missen!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 37,50 tot € 65,- per persoon (incl. BTW)
15 tot 100 personen
2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief gids
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01