tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

MVO uitje - Opruimactie Zwerfafval Challenge

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een duurzaam/maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje waarbij je iets terug kan doen voor de omgeving en bijgelegen natuur(gebied), dan is de MVO Opruimactie Zwerfafval Challenge wellicht wat voor jullie.
Tijdens de MVO Opruimactie Zwerfafval Challenge ga je samen met collega’s de natuur of stad in om zwerfafval op te ruimen in combinatie met onze unieke app met route. In deze app staan 40 opdrachten verspreid over de route.
Het programma zal starten met een uitleg over de activiteit en onze app. Vervolgens gaan jullie in verschillende teams op pad om zoveel mogelijk zwerfafval te verzamelen en opdrachten in onze app te voltooien.
Fun en maatschappelijk bezig zijn gegarandeerd!

Uiteindelijk wint het team dat de meeste punten in de app heeft verzameld in combinatie met de hoeveelheid klein zwerfafval dat jullie hebben verzameld een leuke prijs.
De MVO Opruimactie Zwerfafval Challenge voeren wij met ervaren begeleiders uit en is mogelijk in heel Nederland.

De standaard duur van de Opruimactie Zwerfafval Challenge is circa 2 à 3 uur inclusief een welkomstwoordje, uitleg van de activiteit en app en na afloop een prijsuitreiking en kost vanaf € 900,00 excl. BTW (prijs t/m 30 personen, elke deelnemer extra á € 30,00 excl. btw). 

Het is mogelijk om het programma tegen meerprijs compleet te maken met een ontvangst drankje, lunch, borrel of diner. Prijs is op aanvraag.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 30,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
Vanaf 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01