tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Moorddroom sloepentocht in Nieuwkoop

Wat ga je doen?

Stap aan boord voor een onvergetelijk avontuur op de Nieuwkoopse Plassen, waar teambuilding en amusement samenkomen. Los samen mysterieuze gebeurtenissen op terwijl je geniet van de serene schoonheid van de natuur.

Het verhaal:
Iets vreemds gebeurt in Nieuwkoop en omgeving. De vermissing van Karel Paalman staat centraal in dit 'Moorddroom'-sloepentochtspel. Rechercheur Elly van Alphen heeft jouw hulp nodig bij dit 'cold case'-onderzoek. Met de speciale aanpak van oud-rechercheur Dirksen en zijn bijzondere dossiers, is het aan jou en je team om de puzzel op te lossen.

De uitdaging:
Hoe krijgen jullie toegang tot geheime documenten, wat speelde zich af voor de vermissing, wie waren Karel's connecties, welke intriges omringen de dorpen en natuur, en welke rol spelen woordspelingen in dit mysterie? Jullie moeten samenwerken en informatie bundelen om tot heldere conclusies te komen. Een ideale teambuilding-ervaring.

De sloepentocht:
Met behulp van een app vind je de juiste sloepenroute en hoor je de introducties van verschillende personages die betrokken lijken bij het plot. Het Moorddroom-pakket bevat alle links en materialen die je nodig hebt voor dit groepsuitje. Wie is verantwoordelijk voor de vermissing van Karel Paalman en wat heeft er plaatsgevonden?

De ontknoping:
Bij terugkomst dagen we je uit om je bevindingen in een creatieve presentatie te gieten. Tijdens de prijsuitreiking wordt de Moorddroom Trofee uitgereikt aan het winnende team. Een uniek souvenir wacht op iedere deelnemer.

Weer of geen weer:
We hebben alternatieven bij extreem weer en bieden de mogelijkheid om dit avontuur te combineren met een restaurantbezoek.

Klaar voor een dag vol mysterie, teamwork en een vleugje competitie? Boek nu de Moorddroom Sloepentocht en beleef een wateravontuur als nooit tevoren!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 26,75 per persoon (incl. BTW)
6 tot 80 personen
3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01