tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather home pictures2 flame

Maak een dans videoclip of model voor een dag!

Wat ga je doen?

Bij ons de leukste feestjes als je van dansen of modellen houdt. Je kunt namelijk je eigen videoclip maken en natuurlijk verzorgen wij de make-up en de kleding. Maar ook model voor een dag zijn is mogelijk. Leef je uit met honderden setjes kleding en leer hoe je op een catwalk loopt. Het ballerina feestjes is voor de allerkleinsten en daarmee kan jij je eigen tutu gaan maken!

The Dance Experience is een dag waarbij je gaat dansen op je favoriete liedje. Om de dag compleet te maken krijg je van ons de mooiste kleding aan en vergeten we de haren en make-up niet! Uiteraard nemen we het op op video om je een te gekke herinnering mee te geven.

The Model Experience is een dag waarin je model bent voor één dag. Je krijgt catwalk en houding les en kunt kiezen uit de mooiste outfits. Jij en je vriendinnen staan deze dag centraal. Je gaat hierna met minimaal 50 leuke foto's naar huis!

The Ballerina Experience is een dag voor de jongsten. Maak je eigen tutu met kralen en linten. Uiteraard gaan we ook de tutu's gebruiken tijdens een te gekke dansworkshop.

Spreekt je één van deze Experiences aan? Neem dan direct contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 12,- per kind (incl. BTW)
4 tot 25 kinderen
2 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01