tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Lang leve de lach - beleef een lachworkshop bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Eigenlijk weet iedereen het: als je echt eens even heerlijk lacht, van plezier, geluk of zomaar dan voel je je een stuk beter. Hoe leuk is het dan ook als je tijdens een lachworkshop volop kunt lachen en genieten met je vrienden, collega’s of familie.

Tijdens deze workshop ontdek je de kracht van de lach. Jullie starten met een lachende warming-up. Dat is goed voor de stemming en laat je wennen aan de situatie. Geef je over aan de lach van anderen en van jezelf,want je zult zien dat lachen aanstekelijk werkt. Met leuke en speelse oefeningen gaat het lachen al snel als vanzelf.

Deze lachworkshop vindt plaats onder de leiding van de ervaren lachcoach die niets liever doet dan mensen aan het lachen maken. Lekker lachen is leuk met collega’s om elkaar beter te leren kennen of tijdens een verjaardagsfeest, familiedag, vriendinnen- of vriendendagje of vrijgezellenfeest. De lachcoach komt op locatie en weet ook tijdens een online bijeenkomst iedereen aan het lachen te krijgen!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 27,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
Ongeveer 1 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01