tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Lach je stuk in boot en tuk in de Biesbosch

Wat ga je doen?

Wil je er even helemaal uit? Kies dan voor ons arrangement "Lach je stuk in boot en tuk" vanuit Fort Lunet in Raamsdonksveer. Een perfect arrangement als je van afwisselend en actief houdt. 

Een bijzonder uitje met een wisselprogramma, bestaande uit 2 of meer verschillende leuke activiteiten. Het is mogelijk om de activiteiten met of zonder teamopdrachten of teamspelen te spelen (geheel wat jullie wensen). De groep wordt in tweeën gesplitst, waarbij de ene helft eerst een prachtige tocht zal maken met elektrische sloepen door Nationaal Park de Biesbosch.

De tweede helft zal over de weg per scooter en/of tuktuk een tocht maken. We maken een gezamenlijke pitstop op een terras aan het wter. Hierna draaien we de rollen om. Afwisselender dan dit uitje gaat het niet worden! De Tuk Tuks bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs.

Voorbeeldprogramma:

  • 09.30 uur - Ontvangst bij Fort Lunet met koffie/thee en gebak (excl.)
  • 10.00 uur - Start GPS Mini Tuk Tuk Challenge
  • 12.00 uur - Einde GPS Mini Tuk Tuk Challenge + start ludieke prijsuitreiking
  • 12.15 uur - Start lunch (excl.) 
  • 13.30 uur - Start zelfstandige vaartocht naar Nationaal Park de Biesbosch (zonder spel, u krijgt wel een vaarkaart van ons mee)
  • 17.30 uur - Einde vaartocht
  • 17.45 uur - Start diner (excl.)

Leuk voor een personeelsuitje of teamuitje. Maar ook voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vriendengroepen en vrijgezellenfeesten, eventueel in combinatie met een uitgebreide lunch of een heerlijke maaltijd.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 120 personen
Vanaf 1 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01