starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Lach je stuk in boot en tuk in de Biesbosch

Wat ga je doen

Wil je er even helemaal uit? Kies dan voor ons arrangement "Lach je stuk in boot en tuk" vanuit Fort Lunet in Raamsdonksveer. Een perfect arrangement als je van afwisselend en actief houdt.

Een bijzonder uitje met een wisselprogramma, bestaande uit 2 of meer verschillende leuke activiteiten. Het is mogelijk om de activiteiten met of zonder teamopdrachten of teamspelen te spelen (geheel wat jullie wensen). De groep wordt in tweeën gesplitst, waarbij de ene helft eerst een prachtige tocht zal maken met elektrische sloepen door Nationaal Park de Biesbosch.

De tweede helft zal over de weg per scooter en/of tuktuk een tocht maken. We maken een gezamenlijke pitstop op een terras aan het water. Hierna draaien we de rollen om. Afwisselender dan dit uitje gaat het niet worden!

Leuk voor een personeelsuitje of teamuitje. Maar ook voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vriendengroepen en vrijgezellenfeesten, eventueel in combinatie met een uitgebreide lunch of een heerlijke maaltijd.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01