starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Kook- en Schilderworkshop gecombineerd bij Kunst&Kook Amsterdam

Wat ga je doen

Een interactieve en gezellige workshop met een prachtige balans tussen creativiteit en culinair genot. Een kookworkshop en een schilderworkshop in een!

Tijdens deze unieke workshop werk je samen met je collega's of vrienden aan een drietal bijzondere schilderijen en een heerlijk vier gangen diner (Italiaans, tapas, high tea, sushi, marokkaans of surinaams)

De workshop bestaat uit vier sessies/gangen. Iedereen werkt  een keer in de keuken en levert zijn/haar bijdrage aan elk schilderij. Vier maal schuiven alle deelnemers gezellig met z'n allen aan tafel om te genieten van het eten dat door de keukenbrigade is bereidt. Daarna laten de schilders zien wat ze hebben geschilderd en lichten dit mondeling toe. Dan is het tijd om iedereen door te laten schuiven. De keukenbrigade gaat schilderen en een aantal schilders duikt de keuken in om de volgende gang te bereiden. Aangezien de nieuwe schilder groepjes het werk van de voorgangers moeten afmaken ontstaan er vaak hilarische toestanden, want zijn ze het wel eens met het werk van de voorgangers of gaan ze dit drastisch wijzigen. Na het eten van de volgende gang zullen de schilders moeten uitleggen wat ze hebben veranderd en waarom.

Perfecte teambuilding activiteit en leuke manier om iedereen beter te leren kennen. Ook heel geschikt voor een vrijgezellenfeest of familiefeest omdat je de thema's van de schilderijen kunt aanpassen aan bijvoorbeeld de bruid of de jarige. Zo krijgt de workshop een heel persoonlijk randje!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01